Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5579 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Eylül 2012 - 09:57

Gümrük Kaçağı Alkol Ve Sigara

Büyüt
Küçült
Gümrük Kaçağı Alkol Ve
Emniyet mensupları kaçakçılara göz açtırmıyor. İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

Gümrük Kaçağı Alkol Ve Sigara
Emniyet mensupları kaçakçılara göz açtırmıyor. İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:   "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Gümrük Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında;   Alınan ihbarlar ve yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde bir kamyonet ile Gürcistan ülkesinden almış olduğu sigara ve içkiler ile birlikte 23/09/2012 günü sabah saatlerinde ilimize geleceği tespit edilen 1966 doğumlu B.Ç, 1948 doğumlu M.M, 1993 doğumlu E.Ö, 1987 doğumlu S.C.A isimli şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, 23/09/2012 günü saat 07:00 itibari ile şahıslar yakalanmış, kamyonette yapılan aramada değişik markalarda toplam 73 şişe alkolü içki ve 490 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ili ilgili adli tahkikat devam etmektedir."  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir