Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5572 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2012 - 01:16

Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Büyüt
Küçült
Gümrük Kaçağı Sigara Ele
Giresun Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirildi.

GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA

Olay 1:

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Özellikle Doğu ve Güneydoğu’ da bulunan sınır illerimizden, yasal olmayan yollardan ülkemize sokulan gümrük kaçağı sigaraları, Karadeniz sahil yolu kullanılarak İstanbul ve batı illerine göndererek kazanç sağlamaya çalışan, gümrük kaçağı sigara ticareti yapan şahıs ve şahısların deşifresine ile yakalanmalarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda;

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.İlimiz Hacı Siyam Mahallesi Giresun Liman İşletmeleri önünde Şube Müdürlüğümüz ve Trafik ekipleri tarafından, Karadeniz sahil şeridinde yolcu taşımacılığı yapan, şoförlüğünü H.İ. (1981) isimli şahsın yaptığı araç içerisinde yapılan kontrolde (5) koli içerisinde (4020) paket değişik markalarda Gümrük Kaçağı sigara ele geçirilerek, yakalanan (1) şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

Olay 2:

Yine 16.01.2012 günü saat 22:00 sıralarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince güzergahta yapılan çalışmalarda şüphe uyandıran 04… plakalı araç Espiye ilçemiz den itibaren takibe alınmış, araç il merkezine geldiğinde durdurulmuş, içerisinde çok miktarda Gümrük Kaçağı sigaranın olduğu tespit edilmiştir. İçerisinde M.S.S. (1966), M.S. (1983) ve H.T. (1986) isimli şahısların olduğu araçta yapılan kontrollerde (29.960) paket değişik markalarda Gümrük Kaçağı sigara ele geçirilmiş ve yakalanan (3) şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir