Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11025 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2011 - 18:51

Hakan Karaahmet' ten Mesaj Var

Büyüt
Küçült
Hakan Karaahmet ten Mesaj
Giresunspor eski Genel Kaptanı Hakan Karaahmet'ten mesaj var.

Giresunspor eski Genel Kaptanı  Hakan Karaahmet'ten mesaj var. Tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinden Giresunlulara mesaj gönderen Karaahmet, “Hiçbir suçum olmamasına rağmen burada olmamı burayı da yaşamam ve bazı gerçeklerle yüzleşmem gerektiği gerçeğine bağlıyorum” dedi.

“Unutulmamalı ki, hedeflere varırken bazılarımızın yolları diğerlerinin yollarından daha kayalık, daha çetindir” diyen Karaahmet, tarihi açıklama niteliğindeki mektubunda, “Kimse sana herhangi bir güçlükte karşılaşmadan ulaşamaz. Ancak emin olun ki, bu sıkıntılı günlerde değişmedim, geliştim. Pek yakında yine yanınızda olacağım. Acıyı hissedip mutluluğun tadına varılmalı” ifadelerine yer verdi.

İŞTE O MEKTUP

İşte Hakan Karaahmet’in o mektubu; “Bir süredir uzaktan bakmak zorunda kaldığım Giresun’uma ve orada yaşayan tüm insanlara selam olsun. Burada geçen günlerimde beni gerek mektupları, gerekse de selamlarıyla yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve hiç tanışmamız olmamıza rağmen beni dost bilen insanlara sonsuz teşekkürler. İnsan bu günlerde gerçek dost ile sahte dostluğu ve fırsatçılığı iyi ayırt edip iyi anlıyor.

Hiçbir suçum olmamasına rağmen burada olmamı burayı da yaşamam ve bazı gerçeklerle yüzleşmem gerektiği gerçeğine bağlıyorum. Bu nedenle de burayı hayatında kendimi geliştirmem gereken duraklardan birisi olarak görüyorum. Hayatta iyi tecrübe ve kötü tecrübe şeklinde bir ayrım yoktur. Sadece ve sadece yaşam vardır. Belki de her şey iyidir. Bu nedenle yalnızca beni sevenlerden ayrı kaldığıma ve onların üzülmesine üzülüyorum.

Şunu herkesin bilmesini isterim ki, burada günlerim sona erdiğinde, eskiden olduğu gibi arkamdan konuşanlarla yüzleşmeye, mücadeleye ve doğru bildiklerimin savunucusu olmaya devam edeceğim. Aslanlar kendi tarihlerini yazana kadar, avcı hikâyelerine inanılabilir. Bugüne kadar doğru olanı söylemekten ne korktum, ne de sessiz kaldım.

Unutulmamalı ki, hedeflere varırken bazılarımızın yolları diğerlerinin yollarından daha kayalık, daha çetindir. Kimse sana herhangi bir güçlükte karşılaşmadan ulaşamaz. Ancak emin olun ki, bu sıkıntılı günlerde değişmedim, geliştim. Pek yakında yine yanınızda olacağım. Acıyı hissedip mutluluğun tadına varılmalı. Hoşçakalın…”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir