Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8069 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2013 - 12:27

Harputluoğlu; Giresunlular İle Sarıgül Arasında Bağ var

Büyüt
Küçült
Harputluoğlu Giresunlular İle Sarıgül Arasında Bağ
Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Giresun İl Başkanı Gürsel Harputluoğlu “Giresun halkı ve Giresunlular ile Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül arasında büyük bir bağ bulunduğunu” ifade etti.

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Giresun İl Başkanı Gürsel Harputluoğlu “Giresun halkı ve Giresunlular ile Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül arasında büyük bir bağ bulunduğunu” ifade etti.


SARIGÜL BAŞBAKAN GİBİ KARŞILANDI!


Hafta sonu İstanbul Feshane Kongre merkezinde gerçekleştirilen 7. Giresun günleri ardından yazılı bir açıklama yapan TDH Giresun İl Başkanı Gürsel Harputluoğlu “Liderimiz  Sayın Mustafa Sarıgül’ün feshane ziyareti ve hemşerilerimizin kendilerini bağırlarına basması bizleri haylice memnun etmiştir” dedi.
TDH Lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün tam anlamı ile bir Giresun aşığı olduğunu ifade eden Harputluoğlu sözlerinde şu ifadelere yer verdi; Liderimiz  Mustafa Sarıgül’ün feshane ziyaretinde de belirttiği üzere okul yıllarını Şebinkarahisar ilçemizde geçirmiş Giresun’u her zaman ikinci memleketi gibi benimsemiştir. Özellikle İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize her zaman kol kanat germiş, taleplerini hiçbir zaman kırmamış, onların her cemiyetlerinde aralarında olarak destekçileri olmuştur. Öncelikle feshane Giresun günlerimiz başta olmak üzere Genel Başkanımıza gösterilen ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve teşkilatım adına tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e de böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığı için şükranlarımı sunuyorum.
TDH Genel Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Feshane ziyaretinde yaptığı konuşmada Giresun’un tüm ilçelerini hiçbir ekrandan okumayarak tek tek sayması salonda büyük çoşku yaratırken Sarıgül burada Giresunlulara yaptığı konuşmada “ Gurbette böyle anlamlı bir günde Giresunlu hemşerilerimi bir arada görmekten onur duydum. Bizler burada İstanbul gibi metropol bir şehirde birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz” dedi.
Sarıgül konuşması sırasında “Giresunluların her zaman içlerinde olduğu ve doğu Karadenizin en şirin ili Giresun halkının bayrağına bağlı, ulusal bütünlüğe önem veren kahraman insanlar sözleri salonda coşkuyu birden artırırken, Genel Başkan Sarıgül “ Giresun’da evlerimizde et kaynıyorsa Allahım daha çok versin, ama evlerimizde dert kaynıyorsa artık çok düşünmemiz gerekmektedir. Bizler inşallah ilk genel seçimlerde sizler sayesinde mevcut iktidara son vererek bu gidişe son vereceğiz” dedi.
Haziran ayı içerisinde Giresun’a geleceğini ve hemşerileri ile kucaklaşıp köy köy ziyaretlerde bulunacağını müjdesini Giresunlulara ifade eden Sarıgül “Giresun ziyaretimiz şimdiden bizleri çok heyecanlandırmaktadır. İnşallah orada günü birlik değil, uzun bir süre kalıp tek tek Giresun halkı ile sohbet etme imkanı bulacağız” ifadesini kullandı.
Feshane ziyaretinde tek tek stantları dolaşan Genel Başkan Sarıgül’e ilgi yoğun olurken Genel Başkan Sarıgül “Başın düşerse dara, Sarıgül’ü ara” sloganını her defasında tekrarlayarak salonda bulunan misafirlerin gönüllerine taht kurdu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir