Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5173 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2013 - 09:42

Harşıt Vadisi Birliği Kuruluyor

Büyüt
Küçült
Harşıt Vadisi Birliği
Giresun Valiliği teklifiyle Giresun ve Gümüşhane illeri Harşit Vadisi Koruma ve Bölgeyi Kalkındırma Birliği kuruyor.

Giresun Valiliği teklifiyle Giresun ve Gümüşhane illeri Harşit Vadisi Koruma ve Bölgeyi Kalkındırma Birliği kuruyor.

 

Harşit Vadisi Bölgesinde, adalet esasına göre gelir getiren, dış göçü azaltan, bölge ve ülke ortalamaları arasında gelişmişlik farklılıklarını azaltan faaliyetler yoluyla, bölgedeki zengin, kültürel-doğal ve üretime yönelik değerler üzerine inşa edilmiş, sürdürülebilir kalkınmanın mümkün olan en kısa sürede sağlanması doğrultusunda, bölgede bulunan yerleşim birimlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmalarına yönelik her türlü çalışmaları yapmak ve yaptırmak amacıyla amacıyla kurulacak olan birlikle Harşit Vadisinde işletilmekte olan ve yeni işletmeye açılacak kum ve çakıl ocakları ile HES’lerin koruma kullanma dengesi içerisinde çalışmaları sağlanacak. Ayrıca birlikle birlikte Kamu Kurum ve Kuruluşları ile işbirliği içerisinde havza koruma planları yapılarak, bu planların yetkisi dahilinde uygulanması sağlanacak ve bu amaçla işletmeler kurulup işletilecek.

 

Tüzüğe göre Başkanı Vali olan Birlik Encümeni, 2 Belediye Başkanı, 2 İl Genel Meclis Üyesinden oluşacak. Vadi içerisinde nüfusu 250 ve daha yukarı olan köyler birliğin üyesi olabilecek.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir