Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7590 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2011 - 09:39

Has Parti Giresun Gençlik Büyük Hakan' ı Unutmadı

Büyüt
Küçült
Has Parti Giresun Gençlik Büyük Hakan ı
Halkın Sesi Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Volkan Çıtlak Fatih Sultan Mehmet Han'ın Vefatının 530.cu yılı münasebeti ile ilgili bir mesaj yayımladı.

HAS PARTİ GİRESUN GENÇLİK BÜYÜK HAKAN'I UNUTMADI

Halkın Sesi Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Volkan Çıtlak Fatih Sultan Mehmet Han'ın Vefatının 530.cu yılı münasebeti ile ilgili bir mesaj yayımladı. Çıtlak mesajın'da şunları söyledi,Fatih Sultan Mehmet Han, tarihte emsaline rastlanmayan meziyetlere sahip büyük bir hükümdardı.

Müslüman Türk Milletine yapmış olduğu büyük hizmetlerle, dünyanın en büyük hükümdarlarından birisi olduğunu isbat etmiştir. İstanbul gibi, cihanın bir incisi olan, bu muhteşem beldeyi Türk Milletine kazandırmıştır ve Peygamber Efendimiz ( s.a.v.)'in müjdesine nail olmuştur.

"İstanbul bir gün mutlaka fethedilecektir.onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir." 
 
Resulullah sallü aleyhi vesellem efendimiz, İstanbul'un müslümanlar tarafından alınacağını müjdeleyip, İstanbulu alan kumandan ve askere dua buyurmuşlardır. Bu müjdeye ve duaya kavuşmuş bir Padişah,bir alim,bir sanatçıdır.Vefatının 530.yılında Halkın Sesi Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Fatih Sultan Mehmet Han'ı Şükran ve rahmetle anıyoruz. 

                                      Volkan Çıtlak

                        Has Parti Giresun İl Gençlik Kolları Bşk. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir