Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4976 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2012 - 18:42

Havaalanı Çevre Güvenliği Toplantısı

Büyüt
Küçült
Havaalanı Çevre Güvenliği
Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında bugün saat 15.00'de Valilik Toplantı Salonu'nda ''Havaalanları Çevresinde ki Yapılaşma Kriterleri'' ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.



Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında bugün saat 15.00'de Valilik Toplantı Salonu'nda ''Havaalanları Çevresinde ki Yapılaşma Kriterleri'' ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.   Toplantıda; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün 2920 sayılı Türk Sivil Havacılık Kanununun 40, 41, 47. 48. maddelerindeki ve 5431 sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun 11.maddesindeki açıklayıcı hükümler doğrultusunda, diğer kurum ve kuruluşların görev ve sorumluluk alanlarına giren güvenlik tedbirleri, uçuş emniyet, inşaat sınırlamaları gibi konular görüşüldü.   Vali Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada “Uluslararası uçuş alanlarında belli bir kat yüksekliği vardır. Bu konuda ulaştırma bakanlığı çok hassastır. Özellikle belediyeler ruhsat verirken bu hususlara dikkat etmeli. Binaların ve tesislerin belli bir yüksekliği geçmemesi ve uçuş güvenliğini tehdit etmemesi gerekmektedir. Bu konuda gerekli önlemlerin alınması ve belediyelerin konuya ilişkin aydınlatılması önem arz etmektedir” dedi.   Toplantıda; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden konu ile ilgili iki uzman istenerek ve bu uzmanların ilgili belediyelerin meclisinin ve yetkililerinin, yapılaşma ve diğer konularda bilgilendirilmesinin sağlanması kararlaştırıldı.   Vali Dursun Ali Şahin’in başkanlık ettiği toplantıya Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Piraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi, Orman Bölge Müdürü Ali Kaya, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile Piraziz ilçesinden konuyla ilgili yetkililer katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir