Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5215 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2013 - 09:34

Havaalanı İnşaatında İnceleme

Büyüt
Küçült
Havaalanı İnşaatında
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Valimiz Dursun Ali Şahin, Ordu alisi Orhan Düzgün, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Ordu Milletvekili İhsan Şener e bazı diğer yetkililer Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundular.

Havaalanı İnşaatında İnceleme
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Valimiz Dursun Ali Şahin, Ordu alisi Orhan Düzgün, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Ordu Milletvekili İhsan Şener e bazı diğer yetkililer Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundular.   Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, iki ilin ortak kullanacağı havaalanı inşaatının son durumu hakkında bilgi aktardı.   Bilgilendirmenin ardından bir değerlendirmede bulunan eski Bakan Şahin “Bundan sonra arkadaşlarımızla birlikte daha fazla işlerin içinde ve peşinde olacağız” dedi.   Bir basın mensubunun sorusu üzerine Bakan Şahin, “Bizim biletimiz henüz geçerli. Son durumu Ulaştırma Bakanlığımıza sunarız. Belki bir gün bakanımızla birlikte buraya geliriz. Biletle ilgili son açıklamayı alırız. Önemli olan bilet değil buraya yapılan iş önemli” diye cevap verdi.   Valimiz Dursun Ali Şahin ise eski Bakan Şahin’e dönerek “Aslında Ulaştırma Bakanımıza da bilet aldırsak daha iyi olur. Burayı daha iyi takip eder” dedi. İdris Naim Şahin ise “Ulaştırma Bakanları biletsiz uçarlar. Bakanlar ve Valiler iş için biletsiz uçabilirler. Ben her ihtimale karşı cebimde biletle geziyorum” diye sözünü tamamladı.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir