Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5719 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2013 - 18:52

Havadan Giresun Fotoğrafları Sergisi

Büyüt
Küçült
Havadan Giresun Fotoğrafları
Vali Dursun Ali Şahin'in talimatı üzerine profesyonel fotoğrafçılarca ilimizin havadan çekilen fotoğrafları açılan bir sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Vali Dursun Ali Şahin’in bugün saat: 13.30 da açılışını yaptığı sergiyi, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, bazı daire amirleri ve çok sayıda sanatsever ziyaret etti.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Can Akengin Sanat Galerisinde açılan “Havadan Giresun Fotoğrafları Sergisi” 28 Şubat Perşembe gününe kadar açık kalacak. Sergide Giresun’un ilçelerinin, yaylalarının ve il merkezinin çeşitli açılardan çekilmiş toplam 60 fotoğrafı sergileniyor.

 

Açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, ilimizin tanıtımı için önemli olan bu tür etkinliklerin daha çok olması gerektiğini ifade ederek “Giresun'un belki çok az resimleri çekilmiştir. Bu kez Giresun'un havadan resimlerinin çok daha güzel olduğunu, buradaki resimlerin mükemmel olduğunu göreceksiniz. Bu resimlere çekenlere teşekkür edeceksiniz. Bu vesileyle bu resim sergisi hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi. 











Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir