Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5054 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2013 - 04:04

Havalimanında İnceleme

Büyüt
Küçült
Havalimanında
Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, İlimiz Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ile Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal’la birlikte Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundular.



Havalimanı inşaatının son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Milletvekili Canikli Temmuz ayında tarifeli uçuşların başlayacağını belirterek  “Hayaller gerçek olacak “dedi.

Havalimanı için çok yoğun uğraş ve çaba sarf edildiğini belirten Canikli,  “Katlanılan tüm zorluklara değdi. Havalimanı gerçekten bir gurur tablosu. Denizin ortasında dünyada ikinci havaalanı olması özelliği ile ulusal basında da çok yakından takip ediliyor. Dolayısıyla bu yönüyle de bir cazibe merkezi.  Daha kaliteli ve zengin turizmin ilgi odağı olması noktasında son derece önemli  burası. İnşallah bu yönüyle de buranın ekonomisine çok ciddi bir katkı sağlayacak. Esas uçuşlar başladığında belirli bir süre sonra o katkıyı somut olarak  iliklerimize kadar hissedeceğiz. Ordu ve Giresun ekonomisine yapacağı  katkıyı prestijin ötesinde, ilgi ve alakanın ötesinde hem turizmine hem de sanayisine  çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Bir yatırımcı Ordu ya da Giresun’da bir yatırım düşündüğü zaman bunun hesabını yapıyor.Bu hizmetin buraya getirilmesinde bu güzelliklere insanların ulaşımını  turizm açısından kolaylaştıracaktır. Daha uzaktaki insanların, daha harcama potansiyeli yüksek insanların bu topraklara ulaşma, buradan faydalanma ve buranın ekonomisine katkı sağlama imkanı bu yatırımla daha çok yaklaşmış olacaktır ve kolaylaşmış olacaktır. Be vesileyle Başbakanımıza ve Hükümetimize bir daha Ordu ve Giresunlular olarak şükranlarımızı arz ediyoruz. Çünkü görüyorsunuz  hiç aksamadan da yatırım devam ediyor. Türkiye’nin her yerine yatırımlar var ve bunlar için çok ciddi finansman gerekiyor. Ama hamdolsun bizim yatırımızda ufak bir gecikme söz konusu değil. Aynen planladığımız gibi silueti ortaya çıktığında yukardan daha güzel görünüyor. Ordu ve Giresun’un geleceğine hayırlı olsun ama şunu söyleyeyim ki gurur duyuyoruz.”şeklinde konuştu.

İncelemelerde Gülyalı Kaymakamı  Yemen Bayrak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Bulancak Belediye Başkanı Aydın, Piraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen de hazır bulundu.





İnşaatları Birlikte İncelediler

Vali Dursun Ali Şahin ile AK Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli yapımı devam eden iki inşaatta incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çıtlakkale Ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Vali Şahin ve Milletvekili Canikli ardından Özel İdare inşaatını gezdiler.

Vali Şahin, her iki inşaat hakkında ayrıntılı bilgi vererek Milletvekili Canikli’ye her türlü desteğinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Canikli de yatırımları sürekli takip eden Vali Şahin’e teşekkür ederek Giresun’a hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir