Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8601 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2021 - 14:23

HAYRULLAH USTA: Başöğretmenin Bize Verdiği Vazifenin Farkındayız

Büyüt
Küçült
HAYRULLAH USTA: Başöğretmenin Bize Verdiği Vazifenin

 

Beykozlu Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Hayrullah Usta, yönetim kurulu üyeleri Hasibe Abanoz, Hurşit Ak ve Hasan Dönmez ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beykoz’daki birçok okula ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenler gününü kutladı.

Giresun nüfusunun yoğun olarak yaşadığı ve birçok Giresunlu idarecinin görev aldığı Beykoz ilçesindeki ziyaretlerine Gümüşsuyu Koç Okulları Müdürü Bekir Sağrı ile başlayan Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Ferda ve Turan Takmaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sare Emanet, Celal Aras Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Aygün, Kavacık Borsa İlkokulu Müdür Yardımcısı Gönül Uzun, Çengeldere Nene Hatun Ortaokulu Müdürü Cihat Yeniay, Riva Spor Lisesi Müdürü Candar Kesin, Görele Mahallesi Neriman Mitat Kütükde ilkokulu müdürü İbrahim Ünal, Riva Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Şişman ve Beykoz Final Okulları Müdürü Coşkun Türk’ü ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretler ile ilgili giresuntv.com.tr ye açıklamalarda bulunan Hayrullah Usta açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

STK OLMAK O KADAR KOLAY DEĞİL

Beykoz’da iki kez en iyi STK seçilmek öyle kolay değil. Derneğimiz Beykoz’da yaşayan hemşerilerimizin birçok sorunu ile ilgilenmenin yanında böyle özel günlerde Beykoz’da görev alan hemşerilerimize de ziyaretler gerçekleştiriyor ve gerçekleştirmeye de devam edecektir. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bugün Beykoz’da görev yapan hemşerilerimizi ziyaret ederek onların nezdinde tüm okullarımızda görev öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık.

 

BAŞÖĞRETMENİN BİZE VERDİĞİ VAZİFENİN FARKINDAYIZ

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.” diyerek gösterdiği yolda, öğretmenlerimizin geleceğimizin inşaasında ne kadar önemli bir yeri olduğunun farkında olan bir derneğiz. Öğretmenlerimizin ekonomik olarak güçlenmesi, yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusunda dernek olarak gücümüzün yettiği kadarı ile üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız.

BEYKOZDA GİRESUNLULARIN BİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Biz dernek olarak Beykoz’da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içinde yaşaması, birbirinden haberdar olması, acıları ve sevinçlerini birbirleriyle paylaşması için şu anda tüm derneklerimizi ziyaret ederek, fikir ve görüşlerini alarak doğru bir yapılanma için mücadele ediyoruz. Bunun içinde eğitimcilerimize ihtiyacımız var. Onlarla birlikte hem Beykoz’un sorunlarının çözümü hem de Giresunlu hemşerilerimizin sorunlarının çözümü konusunda mücadele etmeye, çözümler üretmeye her zaman hazırız.

 

Abdullah Öner MERAL

giresuntv.com.tr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir