Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11622 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2021 - 14:20

HEMŞERİMİZ BURAK KARABUL TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MUHTARI

Büyüt
Küçült
HEMŞERİMİZ BURAK KARABUL TÜRKİYENİN EN GENÇ

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MUHTARI, GİRESUN ÇAMOLUK'TAN BURAK KARABUL

31.Mart.2019 yerel seçimlerinde Giresun Çamoluk ilçesi Yuvacık Mahallesi Muhtarlığına seçilen Nusret Karabul'un vefatından sonra 1998 doğumlu Burak Karabul İlçe Kaymakamı tarafından vekil olarak atanarak en genç Muhtarlar arasına katılmıştı. Edinilen bilgilere göre görev yaptığı süre içerisinde herkese eşit ve adil davranarak halkın takdirini kazananmış, İlçedeki mülki amirleri, İlçe Kaymakamı,Belediye başkanı ile diyalog içerisinde olarak Mahallenin alt yapı, şebeke suyu problemlerinin giderilmesi yönünde girişimlerde bulunarak çalışmalar yapmış bu konularda katkıda bulunarak bu sorunların çözülmesini sağlamıştır. Ayrıca Yol bakımı, çevre temizliği, Fidan dikimi gibi çalışmalarda yaparak Mahalle halkının takdirini kazanmıştır. 6 Haziran 2021 pazar günü yapılan ara seçimde aday olarak Mahalle seçmeninin %70 civarında oyunu alarak, tekrar bu göreve görülerek Burak Karabul Bu sefer seçilmiş Muhtar olmanın onurunu, mutluluğunu yaşamıştır. Bizde bu genç Muhtarımız Burak Karabul'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber/ Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir