Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 31831 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Ocak 2018 - 22:28

Hisar oto yeni konseptiyle yeni yerinde

Büyüt
Küçült
Hisar oto yeni konseptiyle yeni


İstanbul'un en büyük oto yedek parça tedarikçisi Hisar Otonun yeni mağazası Okmeydanı'nda açıldı.
Giresun Şebinkarahisarlı İşadamı Bayram Karaman'ın 1992 yılında 40 metrekare dükkanda başlattığı Hisar Otonun yükselişi, Oğlu Mustafa Karaman'la birlikte devam ederek yükselişini sürdürdü.
Verdiği hizmet kalitesiyle büyümeye devam eden Hisar Oto 1800 Metrekarelik yeni yerine taşındı. Yeni mağazasının açılışı ise rekor bir katılımla yapıldı.
Hisar oto, kurulduğu ilk günlerden itibaren hizmet odaklı çalışmaya önem vererek müşterisinin verdiği siparişleri kurduğu motorlu kurye ağıyla adrese telism ederek hizmet verdi.
İstanbul Okmeydanında tüm markaların oto yedek parça tedarikçisi olarak sürekli büyümeye devam eden Hisar Oto, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Odesa Bulvarı No:4 Okmeydanı adresindeki yeni yerine taşındı. Müşterilerinin her türlü oto yedek parça taleplerini karşılamak için dizayn edilen ve toplamda1800 metrekare kapalı alana sahip mağazanın açılışı ise 29 Kasım 2018 Cumartesi günü yoğun bir katılımla yapıldı.
Yapılan açılışa, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul eski milletvekili Ünal Kacır, eski Sağlık Bakan yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, İstanbul Şebinkarahisar Vakıf Başkanı Avni İşçan, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkan vekili Ekrem Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Altan Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, oto yedek parça sektörünün temsilcileri, Hisar oto müşterileri, Şebinkarahisar Köy dernek başkanları ve basın mensupları katıldı.
Hüseyin Şenel Odacı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir