Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6208 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2013 - 10:25

Hükümet Konağı Temeli Atıldı

Büyüt
Küçült
Hükümet Konağı Temeli
Törene; Vali Dursun Ali Şahin, Milletvekili Mehmet Geldi,

Törene; Vali Dursun Ali Şahin, Milletvekili Mehmet Geldi, Vali Yardımcıları Bekir Ergök, Fethi Yorulmaz, Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, Bulancak Kaymakamı Tayfun Elbasar, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ve bazı siyasi parti yetkilileri, daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri ve sivil toplum kuruluş yetkilileri katıldı. 

 

Törende konuşan Vali Şahin, Hükümet Konağı inşaatının başlamasında Belediye Başkanının çok büyük bir emeği olduğunu söyledi. 63 yıllık ve üstelik çürük raporu olan bir binada verimli hizmet yapılamayacağını dile getiren Vali Şahin, yeni yapılacak modern bina ile hizmetlerin daha kaliteli olacağını belirtti. Vali Şahin, hem Bulancak’a, hem de Keşap’a Hükümet Konağı yapılması yönünde önceki İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli’nin büyük desteklerinin olduğunu belirterek Bakan Şahin ve Milletvekili Canikli’ye teşekkür etti.  Bulancak’a ve Giresun’a hizmet getirmek için milletvekillerinin desteği ile çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Şahin, ilçenin sorunlarının çözümü yolunda önemli mesafeler kat ettiklerini sözlerine ekledi. Vali Şahin ayrıca 2015 yılı mayıs ayında bitecek inşaatın 2014 yılının 9. ayında  bitmesi için müteahhitten söz aldı.

 

Milletvekili Mehmet Geldi’de bu tören için Grup Başkan Vekili Nuretttin Canikli’nin geleceğini fakat dün gece Sayın Başbakan tarafından Canikli’nin başka bir işte görevlendirilmesinden dolayı programa kendisinin katıldığını söyleyerek, Milletvekili Canikli ve Tatlı’nın selamlarını sundu.

 

Hükümet konağı yer seçiminin mükemmel olduğunu belirten Milletvekili Geldi, yöresel mimariye uygun olarak yapılmasının da sevindirici olduğunu söyledi. Giresunlular en iyi hizmete layık diyen Milletvekili Geldi sözlerini şöyle tamamladı; “Biz bir bütün olarak Ülkeye ve Giresun’a hizmet için çalışıyoruz. Giresun’a, Bulancak’a ve diğer ilçelerimize çok daha yeni hizmetler gelecek.  Sayın Valimiz üstün bir performansla çalışmalarını yürütüyor. Gelecek çok daha güzel olacak.”

 

Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasar’da, göreve başladığı dönemde Vali Şahin’i ziyaret ettiğini, ziyaret sırasında Vali Şahin’in Bulancak’taki hükümet konağı ihtiyacını dile getirerek yeni hükümet konağı çalışmalarının hızlandırılmasını istediğini söyledi.

 

Kaymakam Elbasar, inşaat arsasını bağışlayan Belediye Başkanına ve inşaatı yatırım programına aldıran önceki İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e ve emeği geçen Vali Şahin ile Milletvekillerine teşekkür etti.

 

Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın önemli bir ihtiyaç olan hükümet konağının hızlı bir şekilde teklifinin yapılarak yatırım programına alındığını söyledi. Kamu binalarının yenilenmesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Aydın, Bulancak’taki eksikliklerin hızla giderildiğini kaydetti ve bu konuda emeği geçen Vali ve Milletvekillerine teşekkür etti.  

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, yapılacak hükümet konağı inşaatı hakkında bilgi vererek, özel proje olan binanın birçok kamu birimini de içinde barındıracak şekilde planlandığını söyledi.

 

 

Konuşmaların ardından Nuri Genç Hoca tarafından dua yapılarak temele harç konuldu.







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir