Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5329 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2013 - 10:47

İHH Giresun, Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
İHH Giresun, Çalışmalarına Hızla Devam
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Giresun Şubesi, her geçen gün yardıma muhtaç olan daha çok kişiye ulaşıyor. Yardımları ulaştırma konusunda ise Giresun halkı ve başka illerden gelen öğrencilerin çok katkıları olduğu belirtildi.

İHH Giresun Şubesi’nden yapılan açıklamada Kahvaltı Organizasyonu ve Yetim Dayanışma Günü Kıyafet Projesi ile yardıma ihtiyacı olan çok sayıda Giresunluya yardım edildiği belirtildi.

Giresun İHH, ayrıca Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde stant açarak yardım toplama konusunda destek istedi. Ardından bu ilgiyi canlı tutmak için 9 Mayıs 2013 tarihinde İHH Giresun, Tanışma Günü düzenleyerek İHH Giresun’da gönüllü olmak isteyen misafirlere İHH İnsani Yardım Vakfı hakkında genel bilgiler verdi. Daha sonra İHH Giresun olarak ne tür çalışmalar yapıldığı ve dernekte gönüllü olmak isteyenlerle hep birlikte neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Yardım kampanyaları sürecinde İHH Giresun’u  yalnız bırakmayan, konuşmalarıyla gençlerin ilgisini uyandıran ve bu çalışmalarda dernek üyelerini yalnız bırakmayacağını ve destekleyeceğini belirten Giresun Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olan Yardımcı Doçent Dr. ABBAS KARAAĞAÇLI’ya da teşekkür edildi.

Haber: Hakan UĞURLU





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir