Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6394 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2011 - 21:35

İki Çocuğu İle Açıkta Kalan Anneye Bayan Şahin'den Şefkat Eli

Büyüt
Küçült
İki Çocuğu İle Açıkta Kalan Anneye Bayan Şahinden Şefkat
Vali Dursun Ali Şahin' in eşi Melahat Şahin, ihtiyaç sahibi yoksul ailelere yaptığı ziyaretlere aralıksız devam ediyor.

 Piraziz ilçesi Güneyköy Köyü’nde yaşayan, eşi tarafından terk edilen ve iki çocuğu ile sığındıkları evin de yanması sonucu açıkta kalan aileyi ziyaret eden Şahin, ailenin ihtiyaç ve sorunlarının çözümü için gereğinin yapılacağını söyledi.                  Bayan Şahin, beraberinde Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ile gerçekleştirdiği ziyaret sırasında açıkta kalan ihtiyaç sahibi ailenin mağduriyetini devletin ve hayırseverlerin gidereceğini, devletin her zaman mağdur vatandaşının yanında olduğunu ancak mağdur vatandaşların kendi müracaatı olmadığı zaman tespit edilemediğini ifade ederek “İşte bu noktada Deniz Yıldızı Derneği gibi hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine umut olan kuruluşlara büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Bugün de burada gerçek ihtiyaç sahibi mağdur bir ailenin olduğunu öğrendik ve ihtiyaçlarını yerinde gördük. İnanıyorum ki Deniz Yıldızı Derneği vesilesiyle hayırseverler ve devletimiz bu mağdur ailenin yüzünü güldürecektir.” dedi.               Kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı son derece duygulandığını ve memnun kaldığını dile getiren G.A. “Ailemin isteği ile küçük yaşta evlendirildim. Açlığa, yokluğa boyun eğmeme rağmen eşim uzun bir süre önce bizi terk etti. Ben de Ordu’da yaşayan ailemin yanına döndüm. Ailem çocuklarımla beraber benim bir süre boş olan ahırda barınmamıza müsaade etti. Daha sonra ise Ordu’dan Giresun’un Piraziz’deki köyümüze döndük. Burada da derme çatma bir evde iyi kötü yaşıyorduk. Ancak bir süre önce de evimiz yandı. Şimdi aç ve açıkta kaldık. Kendim için değil, çocuklarım için hayırseverlerin ve devletin şefkatine bekliyoruz.”diyerek yaşadıklarını anlattı.        

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir