Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6319 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2013 - 13:33

İki değerli işadamımızdan eğitime büyük katkı

Büyüt
Küçült
İki değerli işadamımızdan eğitime büyük
*** İşadamlarımız Cevat Korkmaz ve Ferhat Taş, TİRDEF tarafından geleneksel olarak verilen “Eğitim Bursu” nun birer aylık bedelini karşıladı.

İki değerli işadamımızdan eğitime büyük katkı 

KORKMAZ VE TAŞ’TAN TİREBOLULU

ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK

*** İşadamlarımız Cevat Korkmaz ve Ferhat Taş, TİRDEF tarafından geleneksel olarak verilen “Eğitim Bursu” nun birer aylık bedelini karşıladı.


TİRDEF tarafından geleneksel olarak Tirebolu Liselerinden mezun olup, 4 yıllık bir üniversitede okuyan öğrencilere verilen “Eğitim Bursu” nun son iki aylık bedelini Tirebolu işadamlarımız Cevat Korkmaz ve Ferhat Taş karşıladı.

Atak Alüminyum Sanayi ve Ticaret şirketi sahibi Cevat Korkmaz ve Ün-Taş Konfeksiyon Makineleri sahibi Ferhat Taş, eğitime verilen desteğin ne denli önemli olduğunu belirterek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da desteklerini esirgemedi.

Bilindiği gibi TİRDEF 4 yıldır, üniversitelerde eğitim gören Tirebolulu gençlere katkı veriyor. Bu yıl 12 öğrenci TİRDEF bursundan yararlanıyor.

Bu vesile ile yönetim kurulu olarak iki değerli işadamımıza katkıları nedeniyle teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

TİRDEF (TİREBOLU DERNEKLER FEDERASYONU)

Telsiz Mahallesi Balıklı Yolu, Balıklı  caddesi N. 1 Zeytinburnu

(212) 6797728  / tirebolutirdef@gmail.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir