Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4506 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2013 - 18:55

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlerine Seminer

Büyüt
Küçült
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlerine
Antalya'da düzenlenen 94.Dönem İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri Hizmetiçi Eğitim Semineri sona erdi.

İL BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLERİNE SEMİNER

 

Antalya’da düzenlenen 94.Dönem İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri Hizmetiçi Eğitim Semineri sona erdi.

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından 04-08 Kasım 2013 tarihleri arasında Antalya Konyaaltı’nda Crowne Plaza Hotel’de İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlerine yönelik düzenlenen seminere Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Şef Ömer Tekin katılırken, seminere 68 ilden katılım oldu.

Seminerde katılımcılara; Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığından Mülkiye Başmüfettişi Dr.Yılmaz Aydın, İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Mesut Kesen, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof.Dr.İlhan Tomanbay, Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Servet Özdemir, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç.Dr.Mehmet Altınöz, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Nilgün Küçükkaraca, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Gülcan Seçkin, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Erol İlhan, Yrd.Doç.Dr. Sirel Gölönü ve Yrd.Doç.Dr. Esra İlkay İşler tarafından; Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Görevleri, Mevzuatı, Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Toplumsal Algı ile İlgili Veri Toplama ve Değerlendirme Teknik ve Yöntemleri, Halkla İlişkiler, Etkin İletişim, Yüz Yüze İlişkiler, Sözsüz İletişim (Beden Dili),  Medya ve Kitle İletişim Araçlarıyla İlişkiler, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Açısından   Basın Bilgi Notu, Basın Bülteni, Basın Açıklaması, Sunu Hazırlama, Sunuş Teknikleri ve Usulleri, Sosyal Medya ve Algı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Açısından Toplantı ve Zaman Yönetimi, Sorun Çözme Becerileri, Karar Verme, Kriz Yönetimi, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Açısından Ziyaret, Kabul, Ağırlama ve Görüşmelere İlişkin Uygulamalar, Sosyal Medya ve Sosyal Medyanın Valiliklerce Etkin Kullanımı konularında eğitim verildi.

Seminerle ilgili ders notları, İçişleri Bakanlığı, Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın web sitesinde “Eğitim Ders Notları” başlığında yer almaktadır.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir