Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5390 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Temmuz 2013 - 21:32

İlk Hibe Sözleşmesi

Büyüt
Küçült
İlk Hibe
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü ilk hibe sözleşmesini bugün törenle hayata geçirdi.

Giresun’un Yeni Soluğu Bungalov Evler adlı kırsal turizm projesinin hayata geçirilmesiyle ilgili koordinatörlük binasında bir tören düzenlendi.

İmza töreninde bilgi veren İl Koordinatörü Özer Çoban, ilk projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Çoban, “Toplam yatırım değeri 1,4 milyon lira olan projeyle Kümbet yaylasına konaklama, kamp alanı ve eğlence faaliyetleri için tesis yapılacak. Tesis 9 adet bungalov ev, çocuk parkı, eşsiz doğa, yürüyüş ve bisiklet parkurlarıyla konuklarına hizmet verecek”dedi. Çoban 9 projenin daha merkezde değerlendirildiğini sözlerine ekledi.

Vali Dursun Ali Şahin’de güzel bir çalışmanın semerelerini vermeye başladığını söyledi.2012 yılında  kurulan TKDK’nın kısa sürede projelerini hayata geçirmesinin güzel bir başlangıç olduğuna değinen Vali Şahin, “Yaylalarımızda bu tip yatırımlar olması oldukça sevindirici. Türkiye’de en fazla yaylaya sahip olan ilimizin bu güzel yatırımla gündeme gelmesi mutluluk verici. Bu tesislerin çoğalmasıyla birlikte artık Arap turistler  Ege ve Akdeniz sahilleri yerine ilimizi tercih edecekler. Özellikle de hava limanının faaliyete geçmesiyle Giresun turizm yönünden şaha kalkacak. Bu proje bir başlangıçtır. İlk adım güzel olursa diğerleri de güzel olur. Bu başarılı çalışmalarından dolayı İl koordinatörü ve ekibini kutluyorum” dedi.

Daha sonra İl Koordinatörü Çoban ile yatırımcı Vadi Kent Şirketi adına Fuat Ceylan arasında sözleşme imzalandı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir