Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5062 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2012 - 13:33

İlk Kez Vali Gördüler

Büyüt
Küçült
İlk Kez Vali
Dün Çanakçı'ya giden Vali Dursun Ali Şahin, İlçenin uzak yerleşim yeri olan Akköy Köyü Yukarı Mahallesinde incelemelerde bulundu.

İlk Kez Vali Gördüler

Dün Çanakçı’ya giden Vali Dursun Ali Şahin, İlçenin uzak yerleşim yeri olan Akköy Köyü Yukarı Mahallesinde incelemelerde bulundu. İlk kez bir Valinin köylerini ziyaret etmesine sevinen vatandaşlar Vali Şahin’e yoğun ilgi gösterdiler. Köy meydanında vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Şahin, hasta vatandaşların iğne yaptırmak için Çanakçı’ya gitmek zorunda kaldıkları ile ilgili şikayeti üzerine köyde atıl vaziyette bulunan okul binasının değerlendirilmesi talimatını verdi. Binanın bir bölümünün sağlık evi, bir diğer bölümünün Kur’an Kursu, bir bölümünün de muhtarlık olarak değerlendirilmesini istedi ve kendisinin de gerekli katkıyı yapma sözünü verdi. Vatandaşlarla fındık fiyatları üzerine de sohbet eden Vali Şahin, serbest piyasa ekonomisinin uygulandığı fındıkta toptan piyasaya sürülen fındığın piyasayı olumsuz etkileyerek fındığın fiyatını düşürdüğünü söyledi. Vatandaşlardan fındıklarını ihtiyaçları kadar satmalarını da isteyen Vali Şahin, emanete fındık bırakılmamasını söyledi. Köy muhtarı, Vali Şahin’in talimatıyla başlatılan “Senin de Köyünde 1 m yolun olsun” kampanyası kapsamında 30 Bin Türk Lirası topladığını belirterek, köy yollarının yapılmasını istedi. Vali Şahin de 30 Bin TL kendisininde katkı sağlayacağını söyleyerek 60 Bin TL’lik köy yolunun yapılacağını kaydetti. 

 Çanakçılıların Bayramını KutladıDün İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ile birlikte Çanakçı’ya giden Vali Dursun Ali Şahin, esnafları ziyaret ederek Zafer Bayramlarını kutladı. Esnaf ve çevredeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Şahin, fındık fiyatlarından şikayet eden vatandaşlara “Unutmayınız ki fındıkların toptan pazara indirilmesi serbest piyasa ekonomisinde değerini düşürüyor. Bu yüzden fındıklarınızı ihtiyacınız kadar satın. Kesinlikle emanete bırakmayın. Bu konuyla ilgili tüm kaymakamlıklara ve muhtarlıklara bir yazı yazarak konuyla ilgili vatandaşların bilgilendirilmesini istedik” şeklinde konuştu. Vatandaşlar bir Valinin kendileriyle birlikte olmasından dolayı duydukları mutluluğu belirterek. Vali Şahin’e teşekkür ettiler.

                                                        Çanakçı Kaymakamlığına ZiyaretVali Dursun Ali Şahin, dün öğleden sonra Çanakçı’ ya giderek bir dizi ziyarette bulundu. Kaymakamlık önünde yönetici ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Şahin, kaymakamlığa geçerek Kaymakam Mehmet Fatih KARA ve Belediye Başkanı Sebahattin Şenel’den bilgi aldı. Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali Şahin, ziyaretçi defterini imzaladı. Emniyet Amirinden bilgi alan Vali Şahin, vatandaşın huzur ve refahı için 7 gün 24 saat görev başında olan kolluk kuvvetlerine çalışmalarında başarılar diledi. Son olarak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Şahin, 30 Ağustos gibi önemli bir o kadarda anlamlı bir günde askerlerimizle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Jandarma Komutanı ve diğer askerlerin bayramını kutlayan Vali Şahin, ziyaretçi defterini imzalayarak, komutandan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarete İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’ta hazır bulundu.   

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir