Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4802 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2013 - 10:29

İmam Hatipliden Başbakan Dahil Her Şey Olur

Büyüt
Küçült
İmam Hatipliden Başbakan Dahil Her Şey
Kısa adı GİMEV olan Giresun imam hatip liseleri mezun ve mensupları vakfı her ay başında yaptığı aylık kahvaltılarından birini daha bu Pazar günü kalabalık bir katılımla yaptı. Her ay olduğu gibi bir konuşmacıyı da ayın konuğu yapan GİMEV, bu ay konuşmacı olarak Düzce Müftüsü Selami EMEN hocayı misafir etti.

İmam Hatipliden Başbakan Dahil Her Şey Olur

Kısa adı GİMEV olan Giresun imam hatip liseleri mezun ve mensupları vakfı her ay başında yaptığı  aylık kahvaltılarından birini daha bu Pazar günü kalabalık bir katılımla yaptı. Her ay olduğu gibi bir konuşmacıyı  da ayın konuğu yapan GİMEV, bu ay konuşmacı olarak Düzce Müftüsü Selami EMEN hocayı misafir etti.

Kahvaltıdan sonra GİMEV Başkanı Ali Aydın kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak mikrofonu Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Dokumacı’ya teslim etti. Dokumacı vakıf faaliyetlerini özetleyerek yapacakları GİMEV Hizmet Binası hakkında bilgi verdi. Dokumacı “yeni binamızın arsasında bulunan enkazı kaldırdık. Önümüzdeki günlerde temel atma töreni ile inşaata başlayacağız. Sizlerden yardım talep ediyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Düzce Müftüsü  Selami Emen “Biz imam-hatip lisesinde okurken bizlere sizden imamdan başka bir şey olmaz diyenler bugün hicabından başını öne eğiyorlar. Bugün görüldü ki imam hatip liseleri rüştünü ispatlamıştır. Mezunları arasından bir başbakan  çıkarmıştır. İçlerinden birçok bakan ve milletvekili çıkarmış, çok sayıda bürokrat yetiştirmiştir. Ancak bunlarla yetinemeyiz, daha yapacağımız çok şey vardır. Hep birlikte imam hatip liselerindeki kaliteyi en yabancı liseler seviyesine çıkarmalıyız, hatta onları her alanda geçmeliyiz” dedi.

Konu üzerinde söz alanlar teklif ve düşüncelerini dile getirdiler. Toplantı bitiminde katılımcılar Feshane’de devam eden Giresun Günlerine katılarak hemşerileri ile hasret giderme fırsat buldular

Kahvaltıya Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu , Yavuz Kemal Belediye Başkanı Abdullah Önal , Giresunspor Eski Başkanı Osman Çırak, Belediye Meclis Üyeleri  Zeki Kemal, Coşkun Çalık ve Sebahattin Kayas, çok sayıda işadamı ile vakıf üyeleri katıldılar.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir