Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6350 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2013 - 18:34

İş Hayatında Panik Bozukluk Konulu seminer

Büyüt
Küçült
İş Hayatında Panik Bozukluk Konulu
Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneğinin (GİŞHAD) geleneksel olarak düzenlediği genç girişimciler kahvaltı programı 65 Giresunlu genç girişimcinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Genç İş Adamlarına İş Hayatında Panik Bozukluk Konulu seminer

Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneğinin (GİŞHAD) geleneksel olarak düzenlediği genç girişimciler kahvaltı programı 65 Giresunlu genç girişimcinin katılımı ile gerçekleştirildi

        

Psikiyatr Uzm.Dr. Bahadır BOSTAN’ın iş hayatında panik bozukluk konulu bir seminer verdiği programda, Gişhad Genç Girişimciler Komisyon Başkanı sayın Murat NURDEMİR de şunları dile getirdi.

Yılda 1 kez de olsa genç girişimci arkadaşlarla bir araya gelmek, yeni arkadaşlarla tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak, girişimci gençliğin birlikteliği adına fevkalade önemli,  ilimiz açısından da memnuniyet vericidir. Gişhad genç girişimciler olarak böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmak bizi ziyadesiyle onurlandırmaktadır.

Ülkemizde yeni girişimci oranı yüzde dört seviyelerinde iken, Gelişmiş ülkelerde bu oran yüzde on seviyelerinde seyretmektedir. Şuan itibari ile ülkemizde birçok kuruluşun girişimcilere destek vermesi biz gençleri harekete geçirmeli, girişimci ruhu canlandırmalıdır. Ülkemiz ve şehrimiz adına ne şekilde faydalı olabileceğimiz şeklinde ki endişelerimiz, bizleri yeni kapıları zorlamaya götürecektir. Duyduğumuz endişelerimiz avantajımız olabilir. İşte bu noktada derneğimiz ve üst çatımız Tuskon’un tavsiyeleri ve tecrübeleri, bizler için yol gösterici olacaktır. Zamanımız eski köye yeni adetler getirme zamanıdır. Bildiklerimizi unutmadan yeni bilgilerle donanma, yeni ufuklara yelken açma zamanıdır dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir