Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5802 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2013 - 12:34

İstihdam Garantili Kurs

Büyüt
Küçült
İstihdam Garantili
Çalışma ve İş Kurumu Giresun İl Müdürlüğü tarafından UMEM Projesi kapsamında 2013 yılının ilk istihdam garantili kursu başladı.

İstihdam Garantili Kurs
Çalışma ve İş Kurumu Giresun İl Müdürlüğü tarafından UMEM Projesi kapsamında 2013 yılının ilk istihdam garantili kursu başladı.   Sürekli gelişen ve kendini yenileyen teknolojiye uygun eğitim alanları    oluşturmak ve iş gücü piyasasının talepleri doğrultusunda işsizlerin mesleki eğitim yoluyla bilgi, beceri ve niteliğini yükseltmek, istihdam imkanını artırmak amacıyla Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) projesi kapsamında İŞKUR’a kayıtlı işsizlere yönelik İl Müdürlüğü, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ve Giresun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğünün işbirliğinde Keşap ilçesinde AKIN Çorap A.Ş.’nin fason olarak ütü ve paketleme işini yapan Yücel Çorap Atölyesi (Ali YÜCEL)  işyerinde, 24/01/2013 – 06/03/2013 tarihleri arasında   15  kişiye yönelik “Ütücü”  mesleğinde 24/01/2013 Perşembe günü istihdam garantili kurs  başlatıldı.   Kursa  katılan kursiyerlere    42 gün süre ile   toplam 240 saat “Ütücü” mesleğinde eğitim verilecek. Kurs eğitiminin bitimine müteakip kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin tamamı aynı işyerinde 1385 gün süre ile kurs gördükleri meslekte İşbaşı Eğitim Programına alınacak, bu programı da başarı ile tamamlayan kursiyerlerin %90’ı  kursun düzenlenmesinde işbirliği yapılan Yücel Çorap Atölyesi (Ali YÜCEL )  bünyesin de tam zamanlı olarak istihdam edilecek.   Çalışma ve  İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından,   kursa  katılan   kursiyerlere eğitime katıldıkları  günler  karşılığı günlük 20.- TL. cep harçlığı verilecek ve ayrıca; kursiyerlerin    6 ay süresince  İş Kazası - meslek hastalığı  ve Genel Sağlık sigortası primleri kurum tarafından yatırılacak. Açılan kursun  tüm finansmanı İŞKUR tarafından karşılanacak.               

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir