Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7433 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2011 - 17:01

'İyilik Zaman'ı reklamı beğenildi.

Büyüt
Küçült
İyilik Zamanı reklamı
Yerel gazeteler ve Ulusal gazeteler de dağıtım yapan abone sistemi anlatan televizyon reklamı çok beğenildi.

'İyilik Zaman'ı reklamı beğenildi.

Yerel gazeteler ve Ulusal gazeteler de dağıtım yapan abone sistemi anlatan televizyon reklamı çok beğenildi.

Gazeteyi okuyucunun ayağına getiren yerel basın ve ulusal gazete abone sistemine ses veren reklam da dağıtımın önemine dikkat çektiğini vurgulayan Giresun Cihan Medya Yöneticisi Abdullah Takı ”Kaliteli dağıtım sistemiyle, sadık okuyucu kitlesine ulaşmasında yardımcı olan dağıtım görevlileri her gün mektup gibi ulaştırmaktadır. Dağıtım işine sahip çıkılmadan gazetenin satışın artmasının sağlanması mümkün olmadığını ”ifade etti.

Zaman Gazetesi'nin yeni reklam filminde, ünlü reklamcı Serdar Erener ve ünlü yönetmen Sinan Çetin bir araya geldi. "Bir gazete ne yaparsa 1 milyon okuru olur?" sorusunun cevabının ekrana taşındığı reklam filminde de gerçek Zaman dağıtımcıları rol aldı.

Zaman Gazetesi'nin abone kampanyası  kapsamında hazırlanan yeni reklam filmi bu hafta yayına giriyor. Alametifarika tarafından hazırlanan yeni kampanyada "Bir gazete ne yaparsa 1 milyon okuru olur?" sorusunun cevabı ekrana taşınıyor.

İyi gazete insanların ayağına gelir konseptiyle hazırlanan reklam filminde, gerçek Zaman dağıtımcıları rol aldı. Çekimler yaklaşık 2 gün sürdü.

Yönetmenliğini Sinan Çetin'in üstlendiği yeni reklam filminde gün ağarmadan yola çıkıp, gazetelerini yaklaşık 1 milyon okura ulaştıran Zaman dağıtımcılarının gerçek hikâyesi anlatılıyor.

Yönetmen Sinan Çetin, "Bu insanlar her gün sabah 4'te yola çıkıyor, diğer gazeteler okuru ayağına beklerken onlar yaz kış, dağ bayır demeden gazetelerini okurun ayağına götürüyor. Başlı başına çok güçlü bir hikaye. Bize düşen bunu tüm doğallığıyla ekrana taşımaktı" dedi.

Reklamın Başlığı: İyilik zamanı  
Reklamveren Temsilcisi: Yakup Şimşek, Haydar Durusoy, Sedat Dil  
Reklam Ajansı: Alametifarika  
Kreatif ekip: Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal, Ozan Özüm Özbey, Özgür Öztürk, Seden Padır, Orçin Uzun, Taner Ardalı, Erkul Yazgan, Zeynep Ordu, Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz.  
Medya Ajansı: Cereyan Medya  
Yönetmen: Sinan Çetin  
Prodüksiyon Şirketi: Plato Film  
Postproduksiyon Şirketi: Postofis  
Müzik: Jingle House  
Kullanılan Mecralar: TV, outdoor, internet, sinema.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir