Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6704 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Şubat 2013 - 17:10

Jandarma Genel Komutanı'nın Giresunspor için mesajı

Büyüt
Küçült
Jandarma Genel Komutanının Giresunspor için
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'dan Giresunlulara önemli mesajlar var.

Jandarma Genel Komutanı'nın Giresunspor için mesajı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'dan Giresunlulara önemli mesajlar var.

Orgeneral Kalyoncu, Giresun Federasyonu'nun 5. Osman Ağa Dernekler Arası Futbol Turnuvası için kendisine yapılan davete istinaden Federasyon Başkanı Hasan Turan'a bir fax metni gönderdi.

Kalyoncu, mesajında davet için teşekkür ederken, daha evvel hazırlanmış olan programından dolayı bu dostluk ve kardeşlik etkinliğinde bulunamayacağını, bunun için üzüntü  duyduğunu ifade etti.

5. Osman Ağa & Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Dernekler Arası Futbol Turnuvası'na emeği geçenlere teşekkür eden Kalyoncu, Giresunlulara bir de önemli çağrıda bulundu.

Orgeneral Bekir Kalyoncu'nun Giresunspor'a sahip çıkmamız gerektiğini vurgulayan sözleri şöyle: "Bu vesileyle, başta siz olmak üzere bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi gönülden kutlar, 2'nci ligdeki temsilcimiz Giresunspor'a sahip çıkmamız ve daha yukarılara taşımak için hep birlikte çalışmamız gerketiğini vurgulayarak turnuvanın başarılı şekilde geçmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir