Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7091 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2011 - 11:03

Jandarma Genel Komutanlığı' nın 172'nci Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Büyüt
Küçült
Jandarma Genel Komutanlığı nın 172nci Kuruluş Yıldönümü
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin' in Jandarma Genel Komutanlığı' nın 172'nci Kuruluş Yıldönümü Mesajı

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI' NIN 172’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI 
 
 

Ülkemizin emniyet ve asayişini, halkın huzur ve güvenini koruyan Jandarma Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.  

Jandarma, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlamak, diğer kanun ve nizamların verdiği görevleri yerine getirmekle görevli silahlı, askeri güvenlik ve kolluk kuvvetidir. 

Köklü  bir tarihe sahip olan jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bugüne milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır. 

Jandarma Teşkilatımız 172 yıldır büyük bir özveriyle, milletimize ve ülkemize hizmet etmeye devam etmekte, görevin gerekleri doğrultusunda kendisini sürekli yenileyerek, görevini başarıyla sürdürmektedir.  
 

Ulu Önder Atatürk'ün 'Her zaman, yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, feragat ve fedakarlık örneği bir kanun ordusudur' şeklinde tanımladığı jandarma teşkilatımız, cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.  

Büyük başarıyla görevlerini yapan Jandarma Teşkilatı'nın değerli mensuplarını, çalışmaları için bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 

Bu düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarının bu önemli günlerini kutluyor, tüm şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize de sağlık diliyorum. 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir