Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4041 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Kasım 2013 - 11:06

Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

Büyüt
Küçült
Kaçak Sigara ve İçki
İlimiz Bulancak ilçesi Küçüklü Köyü sahil yolunda Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen aramalarda 345 paket kaçak sigara ve 5 şişe kaçak sigara ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

 

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 01 Kasım 2013 günü Bulancak ilçesi Küçüklü köyü sahil yolunda icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında Gürcistan vatandaşı M.B ile R.T isimli şahıslara ait bavul içerisinde yapılan aramada; (345) paket çeşitli markalarda kaçak sigara ve (5) şişe kaçak içki ele geçirilmiştir.

 

Yakalanan şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip tutuksuz yargılanmak üzere  serbest bırakılmıştır.


Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

25 Eylül’de Ankara ilinde hırsızlık yapan Gürcistan uyruklu şahıslar Giresun’ da yakalandı.


Konuya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

 

 

25.10.2013 tarihinde müracaatta bulunan C.Ç.  isimli şahıs Ankara ilinde bir bankadan 65.000 TL. para çektikten sonra aracı ile seyir halindeyken bir başka araç tarafından lastiğinin patlak olduğunun işaret edilerek uyarıldığını, aracını kenara çekerek lastiği değiştirdiğini ve aracına geri bindiğinde ön koltukların arasında poşet içerisinde bulunan paranın olmadığını ve çalınmış olduğunu fark ettiğini beyan etmiştir.

 

Olayla ilgili Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülen çalışmada,  olayın şüphelilerinin kiralık olarak temin edilen 06 DT… plakalı araç içerisinde bulunan şahıslar olduğu tespit etmiş, 03.11.2013 tarihinde bahse konu araç ilimizde içerisinde bulunan Gürcistan uyruklu 1980 doğ. T. L., 1981 doğ. G. N., 1980 doğ. V. D., 1976 doğ. I.R. isimli şahıslar ile birlikte yakalanmıştır.

 

04.11.2013 günü Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden üçü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, bir şüpheli ise serbest bırakılmıştır.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir