Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4896 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2013 - 14:56

Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele

Büyüt
Küçült
Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla
Kaçakçılara ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan kolluk kuvvetleri, başarılı operasyonlara imza atıyor.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

 

            Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde izinsiz kenevir bitkisi yetiştiricilerine ve Kaçak sigara olaylarına yönelik olarak yapılan istihbarı çalışmalarda;

 

              Olay 1 : 25.07.2013 günü İlimiz Görele İlçesi Beşirli Köyünde, H.T (1974)  isimli şahsın evinin önündeki mısır tarlasında izinsiz olarak kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgilerinin alınması üzerine görevlilerimizce olay araştırılmış ve kenevir bitkisi yetiştirildiği tespit edilen tarladan      boyları 1 m ile 3 m arasında değişen, toplam 20 kök kenevir bitkisi elde edilmiş ve ilgili şahıs hakkında 2313 SKM suçundan yasal işlemler başlatılmıştır. 

 

            Olay 2: Yine, 25.07.2013 günü      saat: 21.30 ile 23.30 sıralarında İlimiz Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan uygulama görevi sırasında bir Yolcu Otobüsü bagajında yapılan arama neticesinde S.T (1995) isimli şahsa ait valiz içerisinde toplam 798 paket kaçak sigara  elde edilmiş ve ilgili şahıs hakkında da yasal işlemler başlatılmıştır.

       Özellikle gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bu tür tehlikeli alışkanlıklardan korumak adına Emniyet Müdürlüğümüzce bugüne kadar gösterilen titiz çalışmalarımız durmaksızın devam edecektir.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir