Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9301 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Ağustos 2012 - 12:33

Kadir Gecesiniz Mübarek Olsun

Büyüt
Küçült
Kadir Gecesiniz Mübarek
Kadir gecesi münasebetiyle yayınlanan mesajlar

Vali Dursun Ali Şahin'in Kadir Gecesi mesajı: “Pek çok manevi değeri bünyesinde barındıran Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız Kandiller dünyevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaratılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlardır. Bu mübarek gecede, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak, nefretin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Tüm insanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyoruz. Bu duygularla tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayır getirmesini diliyorum.”

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Aydın mesajında;" Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret dileklerini zirveye taşıyan, bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve “sabır” denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımızda “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak edecek olmanın mutluluk ve sevincini yaşamaktayız.
 

Bu mübarek gecede bu güzel vatanda sevginin, hoşgörünün, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, İslam Âleminin, İlçe halkımızın, ilçe dışındaki yurtiçi ve yurtdışında yaşayan tüm Bulancaklı hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin Ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

 

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu'nun Kadir Gecesi Mesajı

Hayır ve bereketin ne olduğunu gösteren sahuruyla, cömertliği, ikramı ve paylaşmayı öğreten iftarıyla, ibadetin neşe ve coşkusunu bütün topluma yayan teravihiyle, okunan ve dinlenen Kuran’ın feyziyle, toplumun sosyal yaralarını şifalı elleriyle saran zekât ve fitreleriyle arınma ve yenilenme bilincimizin tazelendiği rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

 Dünyamızda yaşanan sosyal ve ekonomik gelişmeler, ülkemizde yaşanan terör  odaklı olumsuzluklar insanlığın nasıl bir birlik  beraberlik, sağduyu ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunu açıkça göstermektedir. İşte bu ulvi günlerin belirtilen insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan bayramına  ülkemizin ve tüm Müslüman camiasının  barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimle  Mübarek Kadir Gecenizi en kalbi duygularla kutlar; tüm insanlık alemine esenlikler getirmesini yüce Allah’tan niyaz  ederim.”


Ak Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk'ün Kadir Gecesi Mesajı

Kadir Gecesi alemlere rahmet olarak gönderilen Kur' an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur' an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini dilerim. ...

Kadir Gecesi alemlere rahmet olarak gönderilen Kur' an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur' an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini dilerim.

Kandil geceleri, kültür ve medeniyetimizde, gelenek ve göreneklerimiz içinde özel ve anlamlı bir yere sahiptir.

İnsanımızın anlam ve gönül dünyasına ışık tutan Kadir Gecesi de, tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Kadir Gecesi alemlere rahmet olarak gönderilen Kur' an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur' an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin, İslam aleminin ve Giresunlu hemşerilerimizin Kadir Gecesini kutluyor, insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allah'tan diliyorum.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir