Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6170 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2012 - 11:15

''Kale Giresunluların Yeniden Gözdesi''

Büyüt
Küçült
Kale Giresunluların Yeniden
Bu sabahki mesaisine Kale'de incelemeler yaparak başlayan Vali Dursun Ali Şahin, TRT muhabirine yaptığı açıklamada Kale'nin Giresunluların yeniden gözdesi haline geldiğini söyledi.

''Kale Giresunluların Yeniden Gözdesi''
Bu sabahki mesaisine Kale'de incelemeler yaparak başlayan Vali Dursun Ali Şahin, TRT muhabirine yaptığı açıklamada Kale'nin Giresunluların yeniden gözdesi haline geldiğini söyledi.   Kale’deki restorasyon ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şahin, yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. Görülen eksikliklerin acilen tamamlanması talimatını da veren Vali Şahin, Kalede çalışan işçilerden 5’inin sürekli olarak kış döneminde bakım ve temizliğini yapmaya devam edeceğini belirtti.   TRT Muhabirine açıklamalarda da bulunan Vali Şahin, göreve başladığında Kalenin %30’unun kullanımda olduğunu, yapılan temizlik ve restorasyon çalışmaları sonucu  şu an ise %60’ının kullanıma açıldığını söyledi. Hedefinin Kalenin %70-75’ini vatandaşların kullanımına açmak olduğunu kaydeden Vali Şahin, Kalede temizlik ve restorasyon çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, önümüzdeki süreçte de restorasyonun devamı için girişimlerinin devam edeceğini belirtti. Yapılan çalışmalarla Tarihi dokusu ortaya çıkarılan Kale’nin Giresunluların yeniden gözdesi olduğunu kaydeden Vali Şahin, “Bu çalışmalar ve geldiği noktadan son derece mutluyum. Bakım, onarım ve temizlik çalışmalarıyla Kale  kendini gösterdi. Tarihi dokusu gözler önüne serildi. Vatandaş eskisine nazaran Kale’den gezi olsun piknik olsun daha fazla yararlanıyor.” dedi.    
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir