Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5381 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2022 - 08:56

Kanun Teklifi için adım atanlara teşekkür borcumuzdur.

Büyüt
Küçült
Kanun Teklifi için adım atanlara teşekkür
Topal Osman Ağamıza iade-i itibar Kanun Teklifi için adım atanlara teşekkür borcumuzdur.

 

Topal Osman Ağamıza iade-i itibar Kanun Teklifi için adım atanlara teşekkür borcumuzdur.

Giresun Kent konseyi başkanı Mürşit Gürel’ den Topal Osman Ağa’ mız için MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli ve arkadaşları tarafından hazırlanarak TBMM Başkanlığı’ na verilen iade-i itibar kanun teklifine tam destek.

42. Gönüllü alay komutanı Milis Yarbay Topal Osman Ağa, babasının askerlik bedelini ödemesine rağmen, Balkan ve Birinci Dünya harbi savaşlarına katılmıştır. Bu savaşlarda ayağından yaralanarak Topal lakabını almıştır. Kurtuluş savaşında kurduğu gönüllü alaylar ile bu Vatanın bağımsızlığının kazanılmasın da büyük rol oynamış ve göstermiş olduğu cesaret onu Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığına yükseltmiştir. Tam 250 aba zıpkalı Giresunlu ile Meclisi ve Cumhurbaşkanlığını şerefiyle korumuş ama bazı entrikalarla öldürülerek sonrasında mezarından çıkarılıp asılmıştır. İşte ömrü kahramanlıklarla dolu Topal Osman Ağa için MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli ve arkadaşları tarafından TBMM Başkanlığı’ na verilen kanun teklifi ile geçte olsa iade-i itibari geri verilmesi talep edilmektedir. Bu kanun teklifini verenlere sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

Mekânın cennet olsun Topal Osman Ağam.

Abdullah Mürşit Gürel Giresun Kent Konseyi Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir