Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5167 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Mayıs 2013 - 12:40

Kapalı Pazar Yeri Projesi

Büyüt
Küçült
Kapalı Pazar Yeri
Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Bulancak Seyyar Satıcılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi


ğu yere yapılacak olan modern Pazar yeri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Projenin tamamlandığını belirten Başkan Aydın’ın, “Önümüzdeki aylarda çalışmalara başlayacağız. 10.000 m2 alanın kapatılması ile ilgili Pazar yeri projesini belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yapmayı düşünüyoruz, şuan proje tamamlandı ve ihale hazırlıkları yapıldı. Bu projenin yapımında yap işlet modelini düşünmüyoruz. İlk etapta kaba inşaat ihalesini planlıyoruz. Projemizin üzerinde 650 kişilik bir kültür merkezi, Bulancak’a yakışan bir düğün salonu, bir de bay ve bayanlar için fitness salonu ve kafesi olan bir spor kompleksi yapacağız. Pazar kısmını ise Salı günleri Pazar alanı, diğer günlerde ise oto park olarak değerlendirerek 10.000 m2 bu alanı daha kullanışlı bir hale getirmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde sizlerle tekrar bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

 

            Dernek üyeleri, karşılıklı sohbet ortamında yapılan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirttiler.

           

           



Hanımeli Pazarı'ndan teşekkür ziyareti

Hanımeli Pazarında kendi ürettikleri çeyizlik ve hediyelik eşyaları satışa sunan kadınlarımız, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Evlerinde ürettikleri birbirinden değerli el emeği göz nuru Çeyizlik ve hediyelik eşyaları, Belediyemiz Otogar Düğün salonunda sergileyip satışa sunarak evlerine maddi gelir sağlayan Kadınlarımız, kendi ürettikleri ürünleri satma fırsatı sağladığı için Başkan Aydın’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Aydın, “ Bu projeyi hayata geçirmemizin amacı kadınlarımızın kendi ürünlerini satarak hem kendi aile bütçesine destek olmaları, hem de vatandaşlarımıza ekonomik fiyatlarla alış veriş yapma imkânı sağlamalarıydı. Hanımeli Pazarı Projesi ‘nde, kadınlarımızın üretime katkılarını sağlamak, özgüvenlerinin oluşmasına destek olmak, ev yaşantıları dışında özel ve kendilerine ait sosyal bir hayatının oluşmasını sağlamak ve herkesin bir başarı öyküsüne katkıda bulunmak niyetiyle böyle bir adım attık. Bizler sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu ve buna benzer farklı projeler geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Hanımeli Pazarı projesi ile de amacımıza ulaştığımızı sanıyorum” dedi. 

         




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir