Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16232 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Ekim 2017 - 00:47

Karadeniz Bölgesi, Olcay Kılavuz’u Ağırladı

Büyüt
Küçült
Karadeniz Bölgesi, Olcay Kılavuz’u

 Gümüşhane Ülkü Ocaklarının düzenlediği konser ve Karadeniz programında bölge Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u ağırladı. Kılavuz’a Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Sebahattin Gündüz’de eşlik etti. Ülkücü Başkanlar, halkla içiçe sohbetler de gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulundular.

Ülkücü Hareketin önemli isimlerinden Ali Metin Tokdemir mezarının da ziyaret edildiğini belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Gündüz, “1959 Gümüşhane Kelkit doğumlu olan Ali Metin Tokdemir, ilk ve orta öğrenimini vatan toprağının muhtelif bölgelerinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Eskişehir İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Tokdemir, yüksek tahsilini sürdürdüğü yıllar boyunca Ülkücü hareketin pek çok kademesinde yaptığı görevlerle Türk milliyetçiliğine büyük hizmetlerde bulunmuştur” dedi.

Başkan Gündüz, “Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcılığı daha sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan Ali Metin Tokdemir, aynı zamanda çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığı, yazı işleri müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği yaparak ülkücü harekete farklı sahalarda emek vermiş, taze bir fidan gibi üzerine titrediği Türk gençliğinin milli ve manevi değerler etrafında yetişmesi için canını dişine takarak adeta serden geçmiştir.

Sabır, azim ve kararlılık timsali Ali Metin Tokdemir, milletvekili olarak aziz Türk milletine hizmet etmeye karar verdikten kısa süre sonra Karadeniz’in vatansever insanlarıyla kucaklaşmak için çıktığı geziden dönerken geçirdiği elim trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede 8 Aralık 1995 tarihinde, 36 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur” ifadelerine yer verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir