Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14664 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2021 - 09:38

Karadenizliler den Muhteşem Organizasyon

Büyüt
Küçült
Karadenizliler den Muhteşem

 

Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin; Çiftlikköy Belediyesi’nin ve Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği, 23. Kadırga Şenliklerinin açılışı Çiftlikköy Mokamp alanında 4 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti.

Açılış töreni;  Yalova Valisi Muammer Erol, İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çeşitli kurum müdürleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar, şenlik alanına gelen misafirler tarafından oldukça rağbet gördü.

İlerleyen süre içerisinde sahne alan sanatçılar sergiledikleri performanslarıyla alanı dolduran binlerce müziksevere unutulmaz anlar yaşattı.

Mükemmel bir organizasyon ile; 3 Eylül’de başlayıp, 12 Eylül 2021 tarihine kadar devam eden şenlik süresince, Başta Yalova Milletvekili Meliha Akyol olmak üzere, İl ve İlçelere ait protokol mensupları da farklı zamanlarda şenlik alanına gelerek katılım sağladılar.

Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Bayzan yaptığı açıklamayla teşekkür etti.

Bayzan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu tür organizasyonlar bir ekip çalışması gerektirir. Festival öncesinde ve süreç içerisinde, daima yanımda bulunan, yapması gerekeni fazlasıyla yapmaya çalışan, tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve gönüllü olarak da bizleri yalnız bırakmayan değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Alanımıza gelerek dolduran, bizleri onurlandıran saygı değer hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum.

Her daim yanımızda olan, Festivalimize katılım sağlayan değerli protokol mensuplarımıza, gelemeyip çiçekleriyle, çelenkleriyle bizleri onurlandıran tüm hemşerilerimize ve tüm siyasi partilere, parti temsilcilerine,  kamu kurum ve kuruluş müdürlerimize her daim yanımızda oldukları için, çok teşekkür ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir