Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15608 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2017 - 01:12

Karadere’den Tapu Müdürüne Ziyaret

Büyüt
Küçült
Karadere’den Tapu Müdürüne
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den Tapu Müdürüne Ziyaret

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ilçemiz Tapu Müdüdürülüğü görevine başlayan Tapu Müdürü Selcen Kahyaoğlu Yücel'e ziyarette bulundu.Güce Tapu Müdürlüğü görevini sürdürürken ilçemiz Tapu Müdürlüğü’ne atanan Selcen Kahyaoğlu Yücel’i, göreve başlamasının ardından  Başkan Karadere ziyarette etti.

Müdür Kahyaoğlu Yücel’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karadere, ziyarete yaptığı açıklamada Tapu Müdürlüğü’ndeki yoğunluğu da yerinde görme fırsatı bulduklarını kaydeden Başkan  Karadere, “Tapu Müdürümüz Selcen Kahyaoğlu Yücel’e tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum. İşleri yoğun. İlçemiz her alanda olduğu gibi tapu işlerinde de hızlı. 24.000 nüfuslu bir ilçede söz ediyoruz ve bu ilçenin  ticari potansiyeli de oldukça yüksek. Bu da beraberinde bilhassa resmi müesseselerde yoğunluğu etkiliyor” diye konuştu.

Tapu Müdürü Selcen Kahyaoğlu Yücel ise Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye ziyaretinde dolayı teşekkür etti



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir