Haberin Tarihi :   27 Mart 2011 - 11:02

Karahasan CHP il başkanlığında basın açıklaması yaptı

Karahasan CHP il başkanlığında basın açıklaması
CHP Aday adayı Aydındere' li hemşerimiz Dursun Karahasan AKP Yöneticileri herşey yolunda diyor ancak Giresun'un 5 Milletvekili sayısı 4'e düştü bu çelişki çelişkiyi açıklayamıyorlar dedi.

CHP Giresun Milletvekili Aday adayı açıklamasında,Başta Ülkemizin ve Giresun’un  sorunlarının Sayın Genel başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nun öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çözülebileceğini görmekteyim.

Bu seçimlerin çok önemli ve kritik bir seçim olacağının bilincindeyim. Halkımızın da bu bilince sahip olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıyla ancak bu sıkıntılı sürecin aşılabileceğini farkettiğini görüyorum.

İlimiz Giresun’un sorunlarını yaşayarak bilmekteyim.Ancak bu sorunların bireysel olarak çözümlenmesinin mümkün olmadığıda bir gerçektir.

Kısmet olur da milletvekili olursam, öncelikle başta belediye başkanımızın öngörü ve görüşlerinden ve Giresun sivil toplum örgütlerinin bilgi ve birikimlerinden yararlanarak, partimizin genel politikaları doğrultusunda Giresun’a ve Giresunluya hizmet edeceğime söz veriyorum dedi.

CHP Giresun Milletvekili Aday adayı Dursun Karahasan’ın basın toplantısına Giresun Belediye başkanı Kerim AKSU,Giresun Barosu Başkanı Av.Gültekin UZUNALİOĞLU, Giresun İl  Genel Meclisi CHP Gurup başkanı Mustafa YILMAZ ve Köksal ÖZDEMİR ,CHP Giresun il başkanı Mustafa KISA,CHP Merkez ilçe Başkanı Adnan AYDIN,Tirebolu CHP ilçe Başkanı MURAT yıldırım,Güce CHP ilçe başkanı Bilal YILMAZ, Dereli CHP ilçe Başakanı Osman BEKTAŞ, Piraziz CHP ilçe başkanı Nezir KELLECİ ve partililer katıldı.      Güncel      Güncel       CHP Giresun Milletvekili Aday Adayı Dursun KARAHASAN'ın Kısa Özgeçmişi

1-10/11/1965 Bulancak doğumluyum.Yaklaşık 15 yıldır Giresun Merkezde oturmaktayım İşletme Fakültesi 1.Sınıf dondurulmuş öğrencisiyim.

2-Serbet Ticaretle iştigal ediyorum.

3-01/04/1997 tarihinde yayın hayatına başlayan yerel Giresun Öz Bulancak gazetesinin kurucusu ve sahibiyim.12 yıl yayın yapan yerel gazetemizin 2009 yılında yayınına ara verdik.

4-2005 yılında yayın hayatına başlayan www.gazete28.com haber sitesinin kurucusu ve sahibiyim.

5-Bulancak Genç İşadamları Derneği (BUGİAD) Yönetim kurulu başkanıyım ve hala bu görevim devam etmekte.

6-Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu(TÜGİK) ve  Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu (KARGİF ) üyesiyiz,

7-1995/96 Sezonu Bulancakspor kulüp başkanlığı yaptım.

8-Bulancak İnsan Hakları Kurulu üyeliği yaptım.

9-Giresun Gazeteciler Cemiyeti üyesiyim.

10-Giresun Genç İşadamları Derneği (GİGİAD) Üyesiyim, çeşitli kurullarında görev aldım.

11-1997’de Sayın Rahşan Ecevit tarafından atanarak  DSP Bulancak ilçe başkanlığı yaptım

12-Bulancak Ticaret Odası 1.Grup (Gıda grubu) yönetim kurulu üyeliği yaptım.

13-1998 Yılında kurulan Giresun milletvekillerini izleme komitesi kurucular kurucusuyum ve yürütme kurulu birinci dönem sekreteryasında aktif görev yaptım.

14-Kuruluşundan itibaren Bulancak Atatürkçü Düşünce Derneği üyesiyim.

15-Kendi doğduğum Aydınlar köyü Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği kurucu üyesiyim.

16-Giresun Yardım Sevenler Derneği üyeliği ve çeşitli faaliyetlerinde bulundum.

17-Bulancak TSO Aydınlar beldesi Arsa değer tespit komisyonu asil üyeliğinde bulundum.

18-Paşakonağı Turizm Geliştirme ve Güzelleştirme derneği kurucu  üyesiyim.

19-2002 Genel seçimlerinde CHP Giresun Milletvekili aday adaylığı,

20-2007 Genel seçimlerinde CHP Giresun Milletvekili aday adaylığı,

21-2009 Yerel seçimlerinde Bulancak Aydındere beldesinden CHP Belediye başkanı adaylığı,

22-BUGİAD olarak Cumhuriyet Mitinglerini oluşturan, toplumsal uzlaşmaya dayalı bir Cumhurbaşkanlığı seçimi hedefi doğrultusunda tavır alarak ,güç birliğini oluşturan 162 STK’dan birisi olarak katıldık.Bu organizasyonların başlıcası olan 14 Nisan 2007 Tandoğan mitingi olmak üzere etkinliklere katılarak,sosyal sorumluluk aldık. Sygılarımla CHP Giresun Milletvekili aday adayı Dursun KARAHASAN