Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6284 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Ağustos 2012 - 18:38

Karahasan Veda Etti

Büyüt
Küçült
Karahasan Veda
Genç yaşında başladığı yardım kampanyaları ile ulusal çapta tanınan ve Yalova'nın Robin Hood'u olarak bilinen Erdal Karahasan, üniversiteyi kazandığını, bu sebeple de yardım kampanyalarını tamamladığını bildirdi.

Genç yaşında başladığı yardım kampanyaları ile ulusal çapta tanınan ve Yalova’nın Robin Hood’u olarak bilinen Erdal Karahasan, üniversiteyi kazandığını, bu sebeple de yardım kampanyalarını tamamladığını bildirdi.

2009 Temmuz ayında başladığı yardım çalışmalarını sonlandırdığını duyuran Karahasan, “En son Ramazan bayramında çocuk giydirdim ve çalışmalarımı bitirdim. Yaptığım çalışmalarımda hep destek gördüm, istediğim sayılara ve hedeflere, yardımlara her çalışmamda ulaştım” dedi.

 Beklentisiz..

“Beklentisiz yaptığım çalışmalarımın başarıya ulaşmasındaki en büyük sebep ‘Yalova halkı’  olmuştur” diyen genç yardımsever, şu şekilde devam etti: “2009 ile 2012 Ağustos ayına kadar sürdürdüğüm çalışmalarda birçok ödüller ve plaketlere layık görüldüm. Beni bu zamana kadar destekleyen ve gururlandıran, ödüllere layık gören tüm Yalovalılara teşekkürlerimi borç bilirim.”

 O; şimdi üniversiteli

 Yardım kampanyaları konusunda kendisini destekleyen basın camiasına da teşekkür ettiğini bildiren Erdal Karahasan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu zaman aralığı içerisinde yaptığım çalışmaları sürekli gündeme taşıyan ve yaptığım her çalışmayı önem verip haber yaparak insanlarımıza çağrı anlamı taşıyan haberleri de yapan Yalova basınına ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Çalışmalarımı sonlandırma sebebim ise bu sene üniversite sınavlarına girip kazanmam olmuştur. Üniversitede olacağım için artık sürekli yardım yapamayacağımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Yalova’ya geldiğim süreler içersinde sürekli olmasa da arada yardım çalışmaları gerçekleştireceğim. Tüm Yalova halkına bu zamana kadar yaptığım yardım çalışmalarında bana destek oldukları için tekrar teşekkür ederim.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir