Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6704 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2012 - 19:35

Karahasan Yalova Halkına Teşekkür Etti.

Büyüt
Küçült
Karahasan Yalova Halkına Teşekkür
Yardım çalışmalarıma ilk elbise toplama ilebaşlayan daha sonra aktiviteler düzenleyerek büyük yardım kampanyaları düzenleyen Yalova'nın Robin hood lakaplı genci Aydıdnereli hemşehrimiz Erdal Karahasan son kampanyası Ramazan ayı için kumanya yardımından gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu bildirerek Yalova halkına teşekkür etti.

Yardım çalışmalarıma ilk elbise toplama ilebaşlayan daha sonra aktiviteler düzenleyerek büyük yardım kampanyaları düzenleyen Yalova'nın Robin hood lakaplı genci Aydındereli hemşehrimiz Erdal Karahasan son kampanyası Ramazan ayı için kumanya yardımından gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu bildirerek Yalova halkına teşekkür etti.

Karahasan ilk olarak yardıma muhtaç öğrenciler tespit ettiğini. Bu durum karşısında bir şeyler yapmak istediğini direk olarak esnaf ve Yalova halkı ile kordiineli çalışarak kendi çabaları sayesinde yardıma muhtaç insanlara bir nebze destek vermek amacı ile yardım çalışmalarına başladığını söyledi. Ogünden buyana genç yaşında çalışmalr sürdüren Erdal Karahsasan çalışmlarını kısaca özetledi. Karahasan “öğrenciler için Kırtasiye eşyası kampanyası yaptım, daha sonra bazı okullarda gittim gördüm kütüphane eksiği varmış daha sonra, o okullar için kitap toplama kampanyası yaptım ve daha sonra 2009 da Ramazan ayı yaklaşmıştı askere gitmeden o insanlara erzak yardımı yapcağım dedim ve 200 Paket erzak yardımı dağıttım. Askerlik bitti daha sonra tekrar gıda yardımına başladım ve eşya yardımı yaptım. Daha sonra Özgür Karagözünde çalışmalarıma katılımıyla tekrar devam ettim daha sonra Frekans Butik Dershanesine 1 yıl olmak üzere Üniversiteye hazırlanmak üzere bir kız öğrenciyi Ücretsiz kayıt yaptırdık. Ve şimdi 2012 Ramazan Ayı için Gıda yardımı kampanyası başlattık ve bu çalışmamıza da çoğu insan destek verdi ve çalışmamız hala devam ediyor 19 Temmuz 2012 Tarihi itibariyle de erzaklar ailelere dağıtılmış olacak. Bu zamana kadar pes etmeden bu kadar insana yardım ettik. Ve bunların karşılığı hep dua olarak geri döndü. Bir kampanya ile başlamıştım ama sonra 100’lerce kampanya oldu. Bunların hepsi “ YALOVA HALKI “ nın sayesinde oldu. Her çalışmamda bana güvendiler, inandılar hep destek oldular. Tüm Yalova halkına teşekkür ederim. Hayır, yapmak çok güzel bir duygu ama sana inanan güvenen insanların olması ve yaptığın her çalışmada sana destek vermeleri ve o destek veren insanların verdiklerini gerçek insanlara ulaştırmanın verdiği gururu, mutluluğu, anlatmak çok zor ancak o insanların yüzündeki gülümsemeler ve ettikleri duaları görüp duymak gerekiyor .
dedi.

Yalova Gazetesi




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir