Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5336 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2012 - 10:45

KARAHMETOĞLU;Doğu Karadeniz Bölgesini Meclise Taşıdı

Büyüt
Küçült
KARAHMETOĞLUDoğu Karadeniz Bölgesini Meclise
Sayın Milletvekilimiz Tüik rakamlarının ortaya koyduğu Doğu Karadeniz'in artık ülkemizin en yoksul ve eğitime en az bütçe ayırabilen bölge olması ile ilgili olarak ve otobanlarla övünen iktidarın ilimizde cenazesini teleferikle taşıyan yurttaşlarımızdan haberdar olup olmadığını Başbakana sormuştur.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yazılı olarak yanıtlanması için gereğini bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

Selahattin Karaahmetoğlu

Giresun Milletvekili


Tüik rakamlarının da ortaya koyduğu üzere, Doğu Karadeniz bölgesinin iktidarınız döneminde, Kuzeydoğu Anadolu bölgesinden sonra yurdumuzun en yoksul bölgesi olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Hane halkı tüketim harcamalarına bakıldığında, Kuzeydoğu Anadolu bölgesi ile birlikte en az harcamanın yapıldığı, diğer bölgelere göre eğitime en az bütçe ayırabilen bölgenin Doğu Karadeniz olduğu görülmektedir. Bu durum, yoksullaştıkça göç veren Karadeniz’in; ülkemizin gelişmeye en muhtaç bölgesi ve İktidarınızın bölgemizi unuttuğunun bir göstergesi değil midir? Otoban ve duble yollarla övündüğünüz ülkemizde, Giresun’un Görele İlçesi Köprübaşı beldesinde cenazesi teleferikle taşınan yurttaşımızın ailesinin çaresizliğinden haberdar oldunuz mu? Bu hususta iktidarınızın kusuru olduğunu düşünüyor musunuz?

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir