Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6926 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2012 - 18:54

Karahüseyin ''1 Mayıs işçi ve Emek Bayramı''

Büyüt
Küçült
Karahüseyin 1 Mayıs işçi ve Emek
Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi KARAHÜSEYİN 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı nedeniyle MEMUR-SEN Konfederasyonu ve kardeş işçi Sendikası HAK-İŞ le beraber Ankara-Tandoğan Meydanında yapılan mitingi değerlendirdi.Karahüseyin' in Basın Açıklaması

1 Mayıs işçi ve Emek Bayramı.

            

BASIN  AÇIKLAMASI

1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı nedeniyle MEMUR-SEN  Konfederasyonu  ve kardeş işçi Sendikası HAK-İŞ  le beraber  Ankara-Tandoğan Meydanında yapılan mitinge Giresun Şubemiz olarak bir otobüsle katılarak destek verdik. Şube Yönetimi ile birlikte ilçe yönetimlerimiz ve Büro Memur-Sen İl Başkanı Abdurrahman GENÇ’ in de katıldığı miting oldukça  coşkulu  geçti.

    

Miting alanına şubemizin hazırladığı şu döviz ve pankartlar apayrı bir renk verirken bazı taleplerimizi de ön plana çıkartmaya çalıştık.

Açtığımız pankartlardan bazıları Kiraz ve Fındık logolarının yer aldığı

‘’Kirazın ana yurdu, Fındığın başkenti GİRESUN Diyanet-Sen Şubesi’’ –

‘’Diyorki;TUİK 8,5 büyüdük- O halde biz de isterük ‘’

‘’(4+4+4) ve Seçmeli dersler için Teşekkür Ederiz-Özerk Diyanet’ i de bekleriz.’’

‘’Hemen sivil Anayasa-Laik (eşit değildir) Fransa- Türkiye’ye özgü Laik Yasa’’

‘’Eşit işe eşit ücrette – DİN GÖREVLİSİ  nerede ‘’

‘’T.general Bahtiyar AYDIN’n hesbı sorulsun ‘’

Miting alanında en dikkat çekici ve ilgi gören ve pankart şu idi :

‘‘YÜZDE ELLİ VERDİ ERBAKAN, SIRA SENDE R. TAYYİP ERDOĞAN’’

Oldukça coşkulu ve verimli geçen  bu Mitinginde bir konuşma yapan  bakan Faruk ÇELİK  -Memur-Sen’ in ‘’duy’’ sesimizi çağrısıyla bu çağrıyı duyduğunu ve onun için ilk defa böyle bir mitinge 25-30 yıl sonra bakan sıfatıyla katıldığını, sendikal mesajların ve taleplerin alındığını ve iktidarca değerlendirileceğinin altını çizdi. 

Artık şunu gördük ki: Türkiye’de 1 Mayıs miting ve kutlamaları zihinlerde şiddet ve kargaşa ile belli cenahla anılan ve zihinlerde menfi izlenim bırakan bu günün yani 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEK bayramının Ankara –Tandoğan meydanında  Memur-Sen ile Hak-İş birlikteliği ve olgun ve şenlik havasında geçen kutlama sonrasında; artık meydanların ve 1 Mayısların kötü izlenimlerinin zihinlerden bizim sileceğimize ve  sendikal kültürümüze MEMUR-SEN ‘ in damgasını vurduğunu ve bundan sonra da vuracağını kamuoyu da bizlerde gördük.

Bu vesile ile bütün katılımcılara ilgilerinden dolayı şubemiz olarak teşekkür ediyor haklı taleplerimizin   değerlendirileceğini ayrıca bütün emekçi memur kardeşlerimizin MEMUR-SEN çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

Öte yandan mitinge katılan şubemiz kafilesine  Ankara – Atatürk Kültur Merkezine kadar gelip hoş geldin diyerek tebrik eden AKPARTİ Mv. Mehmet GELDİ’ ye  de şubemiz olarak ayrıca teşekkür ediyoruz.

 

Saygılar sunarım.

    Fethi KARAHÜSEYİN

    Diyanet-Sen  Giresun Şube  Başkanı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir