Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10609 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2013 - 11:37

KARGİF'in yeni Başkanı SAMGİAD Başkanı Levent Özden.

Büyüt
Küçült
KARGİFin yeni Başkanı SAMGİAD Başkanı Levent
Karadeniz genç işadamları Fedarasyonunun (KARGİF) 2. olağan genelkurulu Bulancak genç işadamları derneğinin ev sahipliğinde Bulancak DOKAP toplantı salonunda gerçekleşti.

Karadeniz genç işadamları Fedarasyonunun (KARGİF) 2. olağan genelkurulu Bulancak genç işadamları derneğinin ev sahipliğinde Bulancak DOKAP toplantı salonunda gerçekleşti.


KARGİF'in yeni Başkanı SAMGİAD Başkanı Levent Özden.

KARGİF 2. olağan genel kurulu Giresun'un Bulancak İlçesinde bulunan Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi Hizmet Binası'nda yapıldı. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral'ın da katıldığı genel kurulda SAMGİAD Başkanı Levent Özden, Karadeniz bölgesinde bütün genç işadamları derneklerinin desteğini alarak Kardeniz Genç İş adamlar Federasyonu Başkanı seçildi.


Genel kurulun açılışında konuşan TÜGİK Başkanı Erkan Güral, TÜGİK'in yapısı hakkında bilgi verdi. Güral, KARGİF'in geçmişte bazı eksiklikleri olduğunu belirterek, "Yeni yönetim kurulumuz bu eksiklikleri giderecektir. Önemli çalışmalara imza atılacağına inanıyorum. Geçmiş dönem eksikliklerimizi telafi etmek adına gereken çalışmaların yapılacağına inanıyor ve yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum" diye konuştu. Ardından Bulancak Kaymakamı Tayfun Elbasan ve Giresun Belediye Başkanvekili Orhan Kurt birer konuşma yaptı.

Konuşmaların artdından Karadeniz genç işadamları Fedarasyonunun Kongresi ev sahibi Bulancak Genç işadamları derneği yönetimkurulu adına Türkiye Genç işadamları Konfederasyonu Genel başkanı Erkan Güral’a Türkiye Genç İşadamlarını ülkemzde ve yurtdışında layığı ile temsil ettiğnden dolayı Yine Türkiye Genç işadamları Konfederasyonu Genelsekreteri Demokan Eren’e aynı gerekceyle teşekkür plaketi verdi. Daha sonra Bulancak Kaymakam’ı Tayfun Elbasan’a Giresun Baro başkanı Gültekin Uzunalioğlu’na Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın’a Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu adına Giresun Belediye başkan yardımcısı Orhan Kurt’a DOKAP Başkanı Ekrem Yüce Adına DOKAP Doğal kaynaklar sorumlusu Hapsi Şeker’e Bulancak’a ve gençler’e olan emek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.


 Plaket töreninin ardından Seçimere geçildi ve tek liste SAMGİAD Başkanı Levent Özden, oy birliği ile KARGİF yeni başkanı seçildi.



Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Levent Özden, KARGİF'in ihtiyacı olan bir toplantı gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi.
"Bana verdiğiniz destek nedeniyle hepenize teşekkür ediyorum. İki yıl boyunca KARGİF başkanlığı görevini sizlerle birlikte yürüteceğiz. Amacımız Karadeniz'in potansiyelini ortaya çıkarmak, bölgenin birlik ve beraberliğini daha üst noktalara taşımak ve dağılmış yapıyı toparlayıp güçlü bir hale getirmek. Bir diğer amacımız ise konfederasyon bünyesinde federasyonumuzu en etkin, aktif hale getirmek. Bu amaçla göreve talip olduk. 15 kişilik yönetim kurulumuz ve bütün organlarımızla birlikte samimi bir şekilde çalışacağız.Şahsım ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına bizden istenenleri yerine getireceğimizin sözünü veriyorum. KARGİF'i Türkiye Genç İş Adamları Konferasyonu'nun en etkin federasyonu haline getirme noktasında elimden geldiğimce çalışacağız.Buradan geçmiş dönemde görev alan tüm başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem her Ay bir şehirde araya gelerek her bölgede toplantılar yapacağız. Bölgesel sorunları Karadeniz'in sorunları birlikte yorumlayacağız. 
Karadeniz bölgesi Türkiye'nin en önemli bölgelerinden biri. Türkiye'nin kuzeye açılan kapısı. Yeşili, turizmi, doğası, ekonomisi ile Türkiye'nin bel kemiği bölgelerinden biri. KARGİF 8 dernekten oluşuyor. Bizler gönüllü çalışan insanlarız. Hepimiz iş sahibiyiz. Bu işleri çok boş vaktimiz olduğu için yapmıyoruz. Ailemizden işimizden ayırdığımız zamanla şehrimize, bölgemize ve ülkemize faydalı işler yapmak adına bu işleri yapıyoruz. Maddi getirisi kesinlikle yok. Tamamıyla maneviyatla beslenen bir yapı. Hepimiz bölgemizde kurduğumuz derneklerimizle ve yaptığımız çalışmalarla şehre katkı sağlıyoruz. Şehrin meselelerini mesele ediniyoruz. Sorunlarına çözüm arıyoruz. Eleştiri değil sorunlara çözüm olacak gruplar oluşturuyoruz. İş hayatının yanında duygusal yönlerimizi ortaya çıkarıyoruz. Sosyal olayları sorunumuz görüp bunlar üzerinde çalışıyoruz. Üyelerimizin sektörel gelişimlerini sağlamak için eğitimler seminerler düzenliyoruz. Baktığımız zaman çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bana göre kutsal bir yol. Bugün buraya katılımınızla varlığınızla gönüllülüğünüzü ve samimiyetinizi gösterdiniz. Birlikte elelele omuz omuza çalışarak KARGİF'i hak ettiği noktaya taşıyacağız. Biz hep beraber karadeniziz. Biz beraber güçlüyüz. Karadeniz bu ülkenin temelidir. Köklerinden en önemlilerinden biridir" diye konuştu.
KARADENİZ GENÇ İŞ ADMLARI FEDERASYONU YÖNETİM KURULU LİSTESİ
1.LEVENT ÖZDEN
2.KÖKSAL BULUT
3.SAVAŞ GÖMEÇ
4.AKİF MUTLU
5.İBRAHİM HEP
6.BÜLENT BAŞ
7.SERKAN ABALI
8.YAVUZ SELİM MURATOĞLU
9.FAİK TURAN
10.DURSUN KARAHASAN
11.MERAL YILMAZ
12.SERDAR DEMİRKAN
13.SERTAÇ GÜNEŞ
14.SEKERİYA AKGÜL
15.ABDULKADİR ÖZDEMİR
Karadeniz Genç İşadamları Fedarasyonu 2. Olağan genelkurulu’na Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu başkanı Erkan Güral , Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genelsekreteri Demokan Eren, Bulancak Kaymakamı Tayfun Elbasan, Giresun Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, Giresun Belediye başkan yardımcısı Orhan Kurt, Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın ve Federasyon’a bağlı derneklerin Başkan ve yöneticileri katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir