Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7699 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2012 - 18:49

''Kaybettiğimiz 2 Puan İçin Üzgünüz''

Büyüt
Küçült
Kaybettiğimiz 2 Puan İçin
GİRESUNSPOR BASIN SÖZCÜSÜ HALDUN DOMAÇ'IN BASIN AÇIKLAMASI

''KAYBETTİĞİMİZ 2 PUAN İÇİN ÜZGÜNÜZ''

      Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısına 3 puan hesabı ile çıktık. Amacımız Akhisar karşısında aldığımız sonucu, Gaziantep deplasmanında tekrarlayarak, galibiyet serisini başlatmaktı. Ligin alt sıralarından bir an önce kurtulmamız açısından seri galibiyetlere ihtiyacımız olduğu bir gerçek.

Gaziantep Belediyespor maçında bir ve ikinci bölgede etkili sayılacak bir futbol ortaya koyduk. Ancak özellikle ofansif bölgede sıkıntı yaşadık. Karşılaşmada birkaç pozisyon bulmamıza karşın, istenen zenginliği oluşturamadık.

İki takım için de pozisyon oluşturma açısından zeminin bozuk ve ağır olmasının önemli etkisi olduğunu vurgulamak isterim. Her şeye karşın, maç kaybetmemek önemli ama biz bir puana sevinmedik, çünkü böyle bir lüksümüz yok. Bu karşılaşmadaki sonucu kaybedilmiş iki puan olarak görüyoruz.

Bu maçın bizi planlarımızdan uzağa düşürmediğini de belirtmek isterim. Genel puan hesaplarımızın içindi iki beraberlik opsiyonumuz vardı, bunlardan birini kullanmış olduk.

Şimdi dikkatlerimizi Adanaspor maçına çevirdik. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçları kaybetmek istemiyoruz. Adanaspor maçına Mesut Çaytemel hariç tam kadro olarak hazırlanacağız.

Adanaspor maçının hazırlıkları yarın (7 Şubat 2012) saat 11.30’da yapılacak antrenmanla başlayacak ve tüm futbolcular çalışmada yer alacak.

GEÇMİŞ OLSUN MESUT

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Mesut’un sakatlığı bizleri üzdü. Mesut 43. Dakikada girdiği bir ikili mücadele de sakatlandı  ve omuzu çıktı. İlk tedavisi Gaziantep’te yapılan Mesut’un 2-3 hafta oynaması zor görülüyor. Futbolcumuza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede aramıza katılmasını bekliyoruz.

SARI KART CEZALISI YOK

Bu maç öncesinde sarı kart cezası sınırında bulunan oyuncularımızdan Cihan, Ali ve Eren, karşılaşmayı kart görmeden tamamlamış ve sarı kart cezalısı durumuna düşmemiştir. 
 
 

SOFUOĞLU ÜMİT MİLLİ TAKIM İÇİN İZLEDİ

      Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Giresunspor maçını Milli Takım’lar oyuncu izleme komitesinden Turhan Sofuoğlu’da izledi.

      Sofuoğlu, Ümit Milli Takım için oyuncu arayışlarının devam ettiğini belirterek, Giresunspor’da da bu noktada 4-5 ismin mercek altında olduğunu vurguladı.

KILIÇ  VEFAT ETTİ 

Kulübümüzde uzun süre Kulüp Müdürlüğü görevini yürüten Abdülkadir Kılıç vefat etmiştir. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden emekli olan 65 yaşındaki Kılıç’ın cenaze namazı yarın  öğlen Hacı Miktad camiinde kılınacaktır.

Giresunspor Kulübü  olarak Kılıç’a Allah’tan rahmet, sevenleri ve dostlarına başsağlığı  diliyoruz.  

GİRESUNSPOR BASIN SÖZCÜSÜ 

HALDUN DOMAÇ





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir