Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6309 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2012 - 18:43

Keşap İlçe Teşkilatı'ndan Mehmet Emür' e Ziyaret

Büyüt
Küçült
Keşap İlçe Teşkilatından Mehmet Emür e
KEŞAP AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI GENEL SEKRETER MEHMET EMÜR'Ü MAKAMINDA ZİYARETE ETTİ

KEŞAP AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI GENEL SEKRETER MEHMET EMÜR'Ü

                                MAKAMINDA ZİYARET  ETTİ

 

                Keşap AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kemal Kurt ve yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür”ü makamında ziyaret etti. Keşap AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kemal Kurt ziyarette yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür”e Keşap”ın sorunlarını ve çözüm yolları konusunda bilgi alış verişinde bulunmak üzere ziyaret yaptıklarını söyledi.

    

                Genel Sekreter Mehmet Emür ise yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi olarak Keşap AK Parti teşkilatının yaptığı ziyaretten oldukça memnunu olduğunu belirtti. Emür Keşap ilçemizin sorunlarını masaya yatırdık. Çözüm yolları konusunda İl Özel İdaresi olarak zaten üzerimize düşen vazifeyi yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle Köylerimizin alt yapısı, yol su, kanalizazyon gibi hizmetlerin artarak devam edecektir.

                Biz Keşap Kaymakamlığı, Keşap İl Genel Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız ve tüm sivil toplum kuruluşları ile birilikte ilçemize hizmetin en iyisini yapmaya, hizmette insan odaklı çalışmaya devam edeceğiz, ziyaretten dolayı bir kez daha AK Parti ilçe teşkilatı başta İlçe Başkanı Sayın Mustafa Kemal Kurt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir