Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16678 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2017 - 21:41

Keşap ve Dereli Meslek Yüksekokullarında Mezuniyet Töreni

Büyüt
Küçült
Keşap ve Dereli Meslek Yüksekokullarında Mezuniyet
Giresun Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet törenleri, 18 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen programlarla devam etti

Günün ilk programı, saat 10:00’da, Dereli Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın ilk konuşmasını, mezun öğrenciler adına okul birincisi Hilal Ergür yaptı.

Dereli MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin Aksu’nun mezun öğrencilere ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmasının ardından Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman kürsüye çıktı.  Öğrencilere, çıktıkları uzun ve meşakkatli yolda başarılar dileyen Karaman, buradan aldıkları eğitimin üzerine yeni bilgiler ekleyerek hayata karşı daha donanımlı olmalarını tavsiye etti.

Okul birincisi Hilal Ergür’ün yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından, dereceye girenlere ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.  Mezuniyet belgelerinin dağıtılması ile devam eden program, mezun öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerinin fırlatmasının ardından sona erdi.

Dereli MYO’da düzenlenen mezuniyet törenine, Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Al, 22. Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın, Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, Yüksekokul Müdürü  Doç. Dr. Hasan Hüseyin Aksu, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Dereli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Kılıç, öğrenciler, mezun olacak öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Keşap Meslek Yüksekokulu 2017 Mezunlarını Verdi

Aynı gün (18.05.2017) devam eden mezuniyet törenlerinin ikincisi Keşap Meslek Yüksekokulunda, saat 14:00’te gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, yüksekokul birincisi Berkay Kont’un mezun öğrenciler adına yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti.

Okul birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması ve Keşap MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez’in öğrencileri tebrik ettiği konuşmasının ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin bir konuşma yaptı. Konuşmasında mezun öğrencileri tebrik eden Sayın Cin, öğrencilerin hocalarına ve ailelerine yönelik de bir teşekkür konuşması yaptı.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve Kaymakam Rasim Belge’nin konuşmalarından sonra dereceye girenlere ödüllerini protokol üyeleri takdim etti. Temsili mezuniyet belgelerini de protokol üyelerinden alan öğrenciler, program sonunda keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu tüm salona yaşattılar.

Yoğun katılımla gerçekleşen törene, Keşap Kaymakamı Rasim Belge, Belediye Başkanı Mehmet Emür, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Cin, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Türkmen, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Birol Ertuğral, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir