Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9084 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2013 - 11:29

KHB'den Yangın Açıklaması

Büyüt
Küçült
KHBden Yangın
Dün gece 23.30 sıralarında Giresun Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinin bodrum katında çıkan yangınla ilgili olarak Giresun Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Konu ile ilgili KHB tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;

20 Haziran Perşembe gecesi saat 23:30 sularında Giresun Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanemizin bodrum katında bulunan merkezi ısıtma ve soğutma sistemi elektrik panosunun bulunduğu noktada, sebebi henüz teknik ekiplerce araştırılan nedenle yangın oluşmuştur. Anında olay yerine çağrılan itfaiye tarafından olaya müdahale edilerek soğutma çalışmaları yapılmıştır. Hastane genelinde koku ve hafif dumana neden olan olay yalnızca acil servis hizmetlerinde 1-2 saatlik kesintiye neden olmuş, bu sırada  acilde bulunan dört hasta başka hastanelere sevk edilmiştir.

Hastanenin diğer hizmet birimlerinde herhangi bir aksamaya sebep olmayan kazadan sonra hastane genelinde hizmetler eksiksiz devam etmekte olup, arıza şimdilik geçici olarak giderilmiş, birkaç gün içinde de kalıcı olacak şekilde onarım çalışmaları başlatılmıştır.

Olay olduğu andan itibaren, Giresun KHB Genel Sekreteri Dr.Beytullah ŞAHİN ve tüm hastane yöneticileri olay mahallinde çalışmalara iştirak etmişler ve herhangi bir olumsuzluğa karşı hareket planlarını tekrar gözden geçirmişlerdir.

Şu an itibariyle  hastane hizmetlerimiz kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir