Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5056 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2014 - 00:50

Kılıçaslan'dan hizmet atağı

Büyüt
Küçült
Kılıçaslandan hizmet
Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan yapmış olduğu açıklamada "Beldenin çehresini değiştirmeye, minyatür bir şehir kurmaya devam ettiklerini" ifade etti.

Yapmış olduğu basın açıklamasında 5 yıllık görev süresini değerlendiren Başkan Kılıçaslan “5 personel ile aldığımız belediyemizde şuanda 26 personel görev yapmaktadır. Araç parkurumuzu iki katına çıkardık, beldemize yakışır yeni bir belediye hizmet binası kazandırdık” dedi.

Çalışmalarına hızla devam ettiklerini ifade eden Kılıçaslan “Çok kısa bir süre içerisinde Beldemize yeni bir meydan kazandırıyoruz çalışmalarımız devam etmektedir. Artık halkımızın rahat nefes alacağı bir meydana sahibiz. Yeni belediye binamızın çevre düzenlemesine bu ay içerisinde başlıyoruz ve Belde girişinden okul sapağına kadar yeni kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına başladık” dedi.

Göreve talip olduklarında Beldeyi minyatür bir şehir yapmayı hedeflediğini ve bunun %95’i ni gerçekleştirdiğini ifade eden Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan “ 2009 yılında yaşadığımız sel afeti ardından beldemizin tüm alt yapısını yeniledik. Tüm mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar ile yollarımızı standart hale getirdik. Yolu olmayan vatandaşlarımıza yol açarak ulaşımda devrim yaptık. Ayrıca elektrik hatlarını yer altına alarak tarihi soruna neşter vurduk” dedi.

Eğitimden sağlığa önemli adımların atıldığı Duroğlu Beldesi’nde turizm yatırımlarından nasibini aldı. Belde Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan “Yakup Halife Hazretleri türbesinde ve değirmeninde, tarihi kemer köprümüzde restorasyon çalışmaları gerçekleştirdik ve tamamladık. İnşaatına başladığımız yeni şelale ile Giresun il sınırları içerisinde bir ilki gerçekleştirdik. Kısa bir süre içerisinde de beldemizi Turizm ağına alarak bölgenin en güçlü turizm merkezi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Görev süresi içerisinde parti rozetini çıkarıp vatandaşlara eşit mesafede yaklaştığını belirten Kılıçaslan “Devletten her istediğini alan bir belde olmaktan oldukça memnunuz. Birçok alanda beldemiz tarihi yatırımlar kazanmıştır. Birçok konuda vatandaş ve belediye el ele vererek çalışmalar sürdürmüştür. Belediyemizin kapılarını tüm halkımıza açarak imkanlarımızdan herkes yararlanmıştır” dedi.

2014 yılında yapılacak mahalli yerel seçimlerde yeniden göreve talip olan Kılıçaslan “5 yıllık görev süresi içerisinde hem şahsım hemde personelim asla saat ve mesai ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürmüştür. Bu süre zarfında halkımız ile sürekli iç içe olarak çalışmaları değerlendirdik. Yaptığımız mahalle toplantıları ile yapılacak hizmetler üzerinde tartıştık. Sen o partlisin ben bu partilisin ayrımı yapmadan herkesin düşüncelerine saygı duyduk ve yer verdik. Halkımız layık görür ise yeni dönemde de aynı düşünceler ile hizmetlerimize devam edip, halkımız ne isterse biz o hizmeti getireceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir