Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6350 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2011 - 19:13

Kitaplar devletten, kırtasiye Belediye'den

Büyüt
Küçült
Kitaplar devletten, kırtasiye
Bağcılar Belediyesi, 2011-2012 eğitim öğretim yılının açılışında ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 6 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımda bulundu.

Kitaplar devletten, kırtasiye Belediye'den

Bağcılar Belediyesi, 2011-2012 eğitim öğretim yılının açılışında ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 6 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımda bulundu.

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği, ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi yardımına bu yıl da devam etti. 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı dolayısıyla Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’nde Abdurrahman Nermin Bilimli İlköğretim Okulu’nda program düzenlendi.

Bağcılar Belediyesi'nin Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği programa Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü  Kadir Kuş, okulu yaptıran hayırsever işadamı Abdurrahman Bilimli, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

Programın açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla başarı dileklerini iletti. En büyük yatırımı eğitime yaptıklarını ifade eden Çağırıcı, “Her mahallemize bilgi evi kurmayı ve her okulumuza bir spor salonu kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Programa Bağcılar Kaymakamı  Veysel Yurdakul ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş  da katıldı. Yurdakul yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulunurken, Kuş  da öğrencilere nasihatlarda bulundu.

6 BİN  ÇANTA VE 1 YILLIK KIRTASİYE MALZEMESİ  DAĞITILDI

Program kapsamında ihtiyaç sahibi 6 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu. Bir hafta önceden okullara gönderilen kırtasiye malzemeleri eğitimin başlaması ile birlikte okul müdürlükleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi. Abdurrahman Nermin Bilimli İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen programda ise okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye malzemeleri verildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çağırıcı, "Artık çocuklarımız kitap aramak zorunda kalmıyor. Kitaplarımızı devletimiz veriyor, biz de kırtasiye malzemelerini veriyoruz" diye konuştu.

Okulun ilk gününde özellikle anaokulu ve ilköğretime yeni başlayan öğrenciler, Bağcılar Belediyesi’nin “Okula İlk Adım Şenliği” kapsamında okullarda oluşturulan oyun gruplarında oynadı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir