Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4540 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2013 - 12:16

Kulakkaya Yolunda Hızlı Çalışma

Büyüt
Küçült
Kulakkaya Yolunda Hızlı
Camili- Erimez- Kulakkaya Grup Yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Vali Dursun Ali Şahin dün basın mensuplarıyla birlikte yolda incelemelerde bulundu.

Yolda yapılan çalışmalar hakkında  Özel İdare Yol Şube Müdürü Mustafa Kemal Bilgin’den bilgi alan Vali Şahin, yol üzerinde bulunan Gelinkayası ve Kulakkaya yaylasıyla ilgili önemli  projelerin start alabilmesi için yolun biran önce bitirilmesi talimatını verdi.

Yolla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Şahin, “Bu yol güzergahlarındaki çalışmaları gördünüz.  Bazı şeylerde küçük uçakların ineceği şekilde yollar yapılmıştır. Burada taşları kırarak yolu genişletiyoruz, kırılan taşlarla da asfalt malzemesi yapıyoruz. Bir taşla iki kuş vuruyoruz. Daha ucuza bu yolun malzemesini sağlamış oluyoruz. Önümüzdeki sene başında da buradaki yolun sıcak asfaltını yapacağız ve buraya ulaşımın son derece kolay olmasını sağlayacağız. 35-40 dakika da Giresun’dan buraya ulaşılabilecek. Yol çizgilerini de çizip Giresunluların hizmetine sunacağız. “dedi.


Kulakkaya Cazibe Merkezi Olacak

 Vali Şahin, Kulakkaya Yaylasını çok sevdiğini belirterek yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.


Yol tamamlandığında Kulakkaya’nın cazibe merkezi olacağını kaydeden Vali Şahin, yaylanın ve bölgenin daha iyi tanıtılması amacıyla eğimi çok az olan yaylada bisiklet turnuvası düzenlenmesi için ön çalışma başlatacağını söyledi.

Zifrin Otelin Kulakkaya’ya güzellik kattığını belirten Vali Şahin, “Orman Bölgeyle anlaşma yapabilirsek, buraya 2 futbol sahası yaptırarak futbol kulüplerinin antraman yapması sağlanacak. Bu sayede hem bölge tanıtılacak, hem de önemli bir gelir elde edilecek” dedi.

Kulakkaya’daki evlerin ahşap kaplama yapılmamasına da değinen Vali Şahin, “Bu yaylamızda oturanların maddi durumları gayet iyi. Ama maalesef  binaların dışına ahşap kaplamaya başlamadılar. Bayramdan sonra bu işin üzerinde durarak gerekirse cezai müeyyide gündeme getirerek binaların dışını ahşap kaplanmasını sağlayacağız.”şeklinde konuştu.






















Kulakkaya’da İftar

Vali Dursun Ali Şahin Kulakkaya- Erimez yolunun incelesinin ardından basın mensuplarıyla Kulakkaya’da iftarda buluştu.

Kulakkaya yaylası Gırıkbahçe’de oldukça samimi ortamda gerçekleşen iftarda Vali Şahin, basın mensuplarıyla yakından ilgilendi, sohbet etti. İftarda Hürriyet Gazetesi muhabiri Mürteza Akkaya Vali Şahin’e resimlerinden oluşan bir albüm takdim etti. İftar sonrası basın mensupları adına söz alan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, en güzel yaylalarımızdan Kulakkaya’da iftar düzenleyerek bir ilki gerçekleştiren Vali Şahin’e şahsı ve basın mensupları adına teşekkür etti. Böylesi güzel ve samimi ortamda bulunmaktan duyduğu mutluluğu belirten gazeteci Adil Şahin’de  basın mensuplarını bir araya getirmesinden dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti. İftar sonrası Kulakkaya semaları Vali Şahin’in onuruna atılan havai fişeklerle aydınlandı. İftara basın mensuplarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala, Özel İdare Yol Şube Müdürü Mustafa Kemal Bilgin, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir, Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Yavuzkemal Belediye Başkanı  Abdullah Önal da katıldı.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir