Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7901 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Ağustos 2012 - 18:49

Kumyalı Balıkçı Barınağı Av Sezonuna Hazırlanıyor

Büyüt
Küçült
Kumyalı Balıkçı Barınağı Av Sezonuna
Ramazan ayının son günlerinde Kumyalı Balıkçı Barınağı'nda vatandaşlarla bir araya gelen ve burada halkın sorunlarını dinleyen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu bölgede geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Başkan Aksu bu kapsamda, ilk etapta çevre düzenlemesi, temizlik, yol güzergâhının çakıl kaplanması gibi balıkçı esnafının acil olarak talep ettiği hizmetleri gerçekleştireceklerini söyledi. Aksu “Kumyalı'daki balıkçı kardeşlerimize en son yaptığımız ziyaretimizde bizden bazı istekleri olmuştu. Bizde bu isteklerine cevap verebilmek adına ve yaklaşan yeni balık sezonu öncesinde bu istekleri hızla yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Giresun Belediyesi olarak balıkçı esnafımıza hizmetlerimiz ve desteğimiz her zaman devam edecektir. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız.” dedi.

    

Belediye tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Giresun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Şükrü Kalafat ise “Belediye Başkanımız Kerim Aksu bayram öncesi kooperatifimizi ziyaret ettiğinde kendisinden bazı isteklerimiz olmuştu. Mevcut balıkçı barınağımızın daha iyi yapılanması için bizimle birlikte büyük bir uğraş veriyor. Sağolsun bizlere bu zamana kadar hep yardımcı oldu. Bugün yine buraya göndermiş olduğu ekiplerce balıkçı barınağımızın köşe bucak temizliğini yaptırıyor. Gerekli olan eksikliklerimizi gideriyor. Yaptığı çalışmalardan büyük memnuniyet duyuyoruz. Yapılan çalışmalar için hem belediye başkanımıza hem de çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz.” dedi.

Belediye tarafından yapılan çalışmalar balıkçı esnafı tarafından takdirle karşılanırken yaklaşan av sezonu öncesi gerekli görülen ve talep edilen çalışmaların artarak devam edeceği bildirildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir