Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5505 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2011 - 18:55

Kurban Bayramı Mesajları

Büyüt
Küçült
Kurban Bayramı
Kurban Bayramı Mesajları

SAYIN VALİMİZİN  KURBAN BAYRAMI MESAJI 
 

Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 

Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının arttığı, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. 

Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar,  üzüntüler ve acılarda paylaşıldıkça azalır. Bu Kurban Bayramını fırsat bilerek birbirimizi sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşçe kucaklar, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi paylaşır, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmada daha cömert olursak toplumsal barış, güven ve huzurun sağlanmasına katkıda bulunmuş oluruz. 

Her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesi dileklerimle tüm hemşerilerimin bayramını kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bayram geçirmelerini diler sevgi ve saygılar sunarım.

  BAŞKAN AKSU' DAN BAYRAM MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Aksu, yayınladığı mesajda, bayramların; barışı, kardeşliği, dostluğu, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen çok özel günler olduğunu belirtti.

 

         Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi, " Bayramlar toplumumuzun manevi zenginlikleridir. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yardımlaşmayı, dayanışmayı, eşitliği, kardeşliği ön planda tutmalıyız. Bayramlarımızın getirdiği bu manevi ortamı iyi bilmeli, geleceğe sevgi ve umut dolu olarak bakmalıyız. Bayramlar, örf ve adetlerimizin ön plana çıktığı anlam yüklü günlerdir. Bu günlerde, toplumlar sahip oldukları değerleri hatırlayarak bir araya gelirler, dayanışmanın en güzel örneklerini sergilerler. Ulusal değerlerlerin güçlenmesine, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine neden olan bayramlar, aynı zamanda coşku, sevinç, huzur ve güvenin de kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımıza; kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu bir Kurban Bayramı diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. "

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında;

     “ Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın bilhassa dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini, kanayan yaralara merhem olmasını temenni ediyorum. Tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin mensupları olarak,  toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır.

     Bayramlar,  kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günüdür. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, bu duygu birliğini daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Şüphesiz, aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı muhafaza ettiğimiz sürece toplumsal dokumuz bozulmadan dimdik ayakta kalacaktır. Bayram günlerinde bu hissiyat, bu ruh, bu inanç çok daha güçlü bir biçimde tezahür ediyor. Bayramlar hatırlanmak ve hatırlatmak için çok iyi bir fırsattır. Bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların giderildiği; Allah’a el açıp af ve mağfiret dilenildiği günlerdir.

     Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın,  yurtiçi ve yurtdışında yaşayan Bulancaklı hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. “dedi. 
 

Acıları  sevinçlere dönüştüreceğimiz bayram günlerine ulaştık

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Son dönemde ordumuz ve güvenlik görevlileri ile masum vatandaşlarımıza yönelik hain terör saldırıları arttı. Şehitlerimizle, vatandaşlarımızın kayıplarıyla üzüldük ama dimdik ayakta durduk. Yaraları sarıp, acıyı paylaştık.

Bir de deprem felaketi yaşadık. Van ve Erciş’te yıkılan sadece binalar değildi. Bir deprem ülkesinde bulunduğumuz gerçeğini yine unuttuk ve enkaz altında kalan vatandaşlarımız ile yaşamlarını yitiren canlarımızın ardından üzüldük.

Binalar yıkıldı ama biz yıkılmadık ve dimdik ayakta kalmayı başardık. Toplumsal birliktelik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledik. Ülkenin doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi;  Van için seferber oldu.

Cumhuriyetimizin 88. yıldönümünü  kutlarken de tüm Türkiye bu bilinç etrafında buluştuk. Cumhuriyetin ilkelerine bağlılıktan ödün vermeyeceğimizi, toplumun bireyleri olarak ortaya koyduk.

Büyük devlet, büyük millet olmanın ne demek olduğunu dosta düşmana gösterdik. Birlik ve beraberliğimizi her acı olayda pekiştirdik. Acıları paylaşarak azaltıp, sevinçleri paylaşarak büyütmeyi amaç edindik.

Ve şimdi sıra Bayram sevincini yaşamaya geldi. Kurban Bayramını idrak ettiğimiz şu günlerde Türkiye başta olmak üzere İslam âleminin bayramını kutluyoruz.

Ayrıca Giresunlu ve Tirebolulu tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, acı ve üzüntülerden uzak nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz.

TİRDEF YÖNETİM KURULU


AYDINDERE HABER AİLESİ OLARAK TÜM İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ....




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir